Hyppää sisältöön

Keittiö- ja kiintokalustemyymälät, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutukseen haku on avoinna 31.12.2023 saakka. Koulutuksen enimmäismäärä on 30 opiskelijaa. Valintaperusteena on ilmoittautumisjärjestys. Opiskelijoiden taustat voivat olla moninaisia: osaamistaustoina voivat olla keittiö-, kiintokaluste- tai säilytysjärjestelmien myynti- ja asiakaspalvelutehtävät tai muu soveltuva koulutus- tai kokemustausta.

Verkkokoulutuksen ja lähiopetuksen yhdistelmä

Koulutus järjestetään 15 koulutuspäivänä. Koulutuksen alkaessa, päättyessä ja puolivälissä järjestetään lähiopetuspäivät. Muutoin toteutus on verkkokoulutuksena. Lähiopetuspäiviin on mahdollisuus osallistua myös verkon välityksellä.

Kaksipäiväiset avauspäivät pidetään 30.-31.1.2024 pääkaupunkiseudulla. Avauspäivien jälkeen koulutuspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa, pois lukien kesäkuukaudet. Tarkennettu ohjelma toimitetaan opiskelijoille koulutuksen alkaessa.

Koulutuksen alussa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jonka pohjalta täsmennetään koulutusohjelman ja opiskeltavien aiheiden laajuus ja sisältö. Harjoitustehtävät, kehittämissuunnitelma ja osaamisen näytöt liitetään käytännön läheisesti päivittäisiin työtehtäviin. Näin saadut tiedot ja työkalut siirtyvät suoraan työpaikan käyttöön ja hyödyksi.

Koulutus: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Toimiala: Esimiestyö ja työnjohto
Ilmoittautuminen: 24.08.2023 - 31.12.2023

Sisältö

Koulutuksella parannat omaa ammattitaitoasi, vahvistat osaamistasi sekä tapaat alan ammattilaisia eri puolelta Suomea. Keskeisinä sisältöinä ovat johtaminen, asiakkuudet ja talouden hallinta.

TTS Työtehoseuralla on kattavat verkostot ja pitkäaikainen kokemus keittiö- ja tilasuunnittelun alalla. Johtamiskoulutukset sekä keittiö- ja kiintokalustemyynnin koulutukset ovat saaneet hyvää palautetta niin opiskelijoilta kuin alan yrityksiltä.


Aiheina ovat:

JOHTAJANA TOIMIMINEN

Itsensä johtaminen ja ajankäyttö
Minkälainen olen; DiSC® -työyhteisöprofiili
Prosessien hallinnasta strategisiin valintoihin
Digitalisaatio ja muuttuva toimintaympäristö, tekoälyn uhkat ja mahdollisuudet
Työhyvinvointi ja ergonomia: kuormituksen tekijät ja stressin hallinta
Henkilöstöjohtaminen ja työilmapiiri

TALOUDEN JOHTAMINEN

Kannattavuuden perustat, tunnuslukujen tulkinta
Työkaluja hinnoitteluun
Budjetointi, talouden suunnittelu ja seuranta

ASIAKKUUKSIEN JOHTAMINEN

Markkinointi ja myynti, myös digitaaliset ympäristöt
Kuluttajakäyttäytymisen muutokset ja asiakassegmentit
Asiakkaan kohtaaminen, reklamaatiotilanteiden käsittely
Uudet keittiötrendit ja -tyylit, näkökulmia keittiö- ja tilasuunnitteluun

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus toteutetaan omaehtoisena valtionosuustuettuna koulutuksena, jossa osallistujan omarahoitusosuus on 600 euroa (alv 0%). Valtionosuustuettu koulutus edellyttää tutkinnon suorittamista.

Edellytysten täyttyessä koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, joka on maksuton vaihtoehto opiskeluun työn ohessa. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Koulutuksen alussa ja lopussa järjestettävien lähitapaamisten matka-, majoitus- ja ruokailukulut ovat omakustanteisia.

Valtionosuustuettu koulutus edellyttää tutkinnon suorittamista. Koulutukseen voi osallistua myös suorittamatta tutkintoa, jolloin koulutuksen hinta on 1995,00 euroa (+ alv. 24 %).

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Anu Ahtela, puh. 044 7143 719, anu.ahtela@tts.fi

Haku