Hyppää sisältöön

Sisälogistiikan työturvallisuusasiantuntija

Tutkinto:
Koulutusala:Varastoala, palvelulogistiikka
Opetusmuoto:Monimuoto
Paikkakunta:Vantaa

Sisälogistiikan työturvallisuusasiantuntija -valmennus on tarkoitettu työsuojelupäälliköille ja -valtuutetuille, varastopäälliköille, työnjohtajille tai muille työturvallisuusasioista kiinnostuneille henkilöille.

Tämä HSE-koulutus koostuu seitsemästä sisälogistiikan työturvallisuuden osa-alueesta sekä kokonaisvaltaisen työturvallisuusraportin koostamisesta. Valmennuksessa osa-alueittain toteutettavat turvallisuuskartoitukset ja analyysit jäsentävät laajan kokonaisuuden järjestelmälliseksi työturvallisuuden nykytilaa kuvaavaksi raportiksi ja kehittämisohjelmaksi.

Koulutuksessa tutustut nykyaikaisten työvälineiden kuten Drone, VR, AR, GoPro ja 360-kuvauksen hyödyntämiseen työturvallisuuden kehittämisessä.

Valmennuksen olennainen osa on omalle työpaikalle tehtävät työturvallisuuskartoitukset, joiden perusteella oman työpaikan turvallisuuskävelyiden loppuraportti laaditaan.

Valmennuksen osana työpaikan työturvallisuuskartoitus

Valmennuksen olennainen osa on omalle työpaikalle tehtävät työturvallisuuskartoitukset, joiden perusteella oman työpaikan turvallisuuskävelyiden loppuraportti laaditaan.

Koulutuksen sisältö:

Päivä 1

Päivä 2

Päivä 3

Päivä 4

Päivä 5

Koulutuksen hinta:

Koulutusta toteutetaan yrityskohtaisena. Pyydä tarjous!

Koulutuksen peruutusehdot:

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Haku