Hyppää sisältöön
Varaston esimien opastaa työntekijöitä

Sisälogistiikan esimiesvalmennus

Tutkinto:
Koulutusala:Varastoala, palvelulogistiikka
Opetusmuoto:Lähiopetus
Paikkakunta:Vantaa

Sisälogistiikan esimiesvalmennus on tarkoitettu varasto- ja sisälogistiikan päällikkö, esimies ja työnjohtotehtävissä toimiville henkilöille.

Toteutamme sisälogistiikan esimiesvalmennusta asiakkaillemme tarpeiden mukaan räätälöityinä yrityskoulutuksena.

Mitä esimiesvalmennuksessa opitaan?

Valmennus on kohdennettu varasto- ja sisälogistiikan erityispiirteisiin ja siinä pureudutaan mm. esimiehen tehtäviin ja taitoihin, vastuisiin ja velvollisuuksiin, direktio-oikeuteen, sisälogistiikan työturvallisuuteen, kone- ja laiteturvallisuuteen, varasto- ja sisälogistiikan liikennejärjestelyihin, alan työehtosopimuksiin, työaikalakiin, työelämän tietosuojaan ja varhaisen puuttumisen malliin.

5 moduulia – yrityskohtainen muokkaus mahdollista

Valmennus on moduloitu 5 eri kokonaisuuteen päiväkohtaisesti. Sisältöjä voidaan täsmentää ja muokata juuri sinun tarpeidesi mukaisesti – esimerkiksi työehtosopimus voidaan vaihtaa yrityksesi käytössä olevaan työehtosopimukseen.

Valmennuspäivät toteutetaan yleensä 2-3 viikon välein, ja niihin liittyy välitehtäviä. Lähipäivät ovat workshop -luontoisia ja asioita pohditaan käytännön esimerkkien kautta.

Koulutuksen sisältö:

Päivä 1.


Päivä 2.


Päivä 3.


Päivä 4.


Päivä 5.

Koulutuksen hinta:

Koulutusta toteutetaan yrityskohtaisena. Pyydä tarjous!

Koulutuksen peruutusehdot:

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Haku