Hyppää sisältöön

Siivoustyön työnjohtaja

Tutkinto:Erikoisammattitutkinto
Koulutusala:Kiinteistö
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Siivoustyönjohtajan ammatti on itsenäinen ja monipuolinen. Tehtävässä on oltava tietoa puhdistettavien pintojen, materiaalien sekä käytettävien pesu- ja puhdistusaineiden ominaisuuksista.

Tehtävien hoitamiseksi tarvitaan myös osaamista taloushallinnosta, laskentatoimesta, työlainsäädännöstä ja tietotekniikan hallinnasta. Siivoustyönjohtajalta vaaditaan pitkäjännitteisyyttä ja kärsivällisyyttä työnopastajana ja -ohjaajana toimimiseen. Työssä ollaan tekemisissä asiakkaiden kanssa, mikä edellyttää myös hyviä ihmissuhde- ja neuvottelutaitoja.

Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, joilla on useamman vuoden työkokemus puhtaus- tai kiinteistöpalvelualalta ja jotka ovat kiinnostuneita siirtymään työnjohtotehtäviin. Koulutus toteutetaan suomeksi, joten hyvä suomen kielen taito on edellytys.

Sisältö

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Mihin siivoustyönjohtaja työllistyy?

Koulutuksen tarkoituksena on valmistaa opiskelijat työskentelemään siivoustyönjohtajina yksityisten siivousyritysten, hotellien, valtion ja kuntien palveluksessa.

Koulutusmuoto

Voit hakeutua meille opiskelemaan suoraan (jatkuva haku), yhteishaun, työvoimatoimiston, rekrytoivan yrityksen tai nykyisen työnantajan välityksellä riippuen koulutuksen muodosta.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku