Hyppää sisältöön
Linja-autonkuljettajaksi Tammelundinliikenne Oy:lle

Linja-auton-kuljettajaksi TammelundinLiikenne Oy:lle

Tutkinto:
Koulutusala:Kuljetusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Onko sinulla B-ajokortti – hae koulutukseen ja ryhdy linja-autonkuljettajaksi! 

Haemme linja-autonkuljettajia sekä RekryKoulutuksella että oppisopimuksella.

Liikenteemme kasvaa linjojen lisääntyessä. Haemme nyt 8 henkilöä linja-autonkuljettajaksi Tattarisuon varikolle Helsinkiin. Järjestämme joulukuusta alkaen 55 päivän pituisen RekryKoulutuksen yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa. RekryKoulutuksen jälkeen aloitat työsuhteen ja jatkat opiskelua oppisopimuskoulutuksessa. Tarjolla on vakituinen työ ja kilpailukykyinen palkka sekä koulutus ammattikuljettajaksi.

Jos koet että olet rehdin säntillinen, omaat itsenäisen ja iloisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot, olet etsimämme henkilö. Tässä asiakaspalveluammatissa on sosiaalisuus tärkeää ja hyvä suomen kielen taito eduksi. Aikaisempaa kokemusta alalta et tarvitse. Riittää, että sinulla B-luokan ajokortti ja 23-vuotta ikää – me koulutamme ja perehdytämme sinut työhön.

Yhtiömme toiminta perustuu arvoihin ja hyvään asiakaspalveluun

Arvojamme ovat: asiakaspalvelu, turvallisuus ja vastuullisuus, kustannustehokkuus, sekä ympäristön huomioiminen

3 syytä hakea puhdistustyöntekijän RekryKoulutukseen

  • Nopeasti työhön ja tutkinto työn ohessa.
  • Kilpailukykyinen palkka
  • Vakituinen työ

Linja-autonkuljettajan oppisopimus

Oppisopimus on sinun ja työnantajan välinen määräaikainen työsopimus, jossa opiskelet ammattiin työpaikalla sinulle suunnitellun henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaan. Opiskeluohjelma perustuu Opetushallituksen vahvistamiin tutkinnon perusteisiin. Oppisopimuskoulutuksen ajalta sinulle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Koulutukseen liittyy myös tietopuolisia opintoja, jotka suoritetaan TTS Työtehoseuran toimipisteessä Vantaalla. Tutkintoon johtava oppisopimuskoulutus kestää noin puolitoista vuotta. Aiempi koulutus ja työkokemus voivat lyhentää koulutusaikaa. Oppisopimuksesta löydät lisää tietoa täältä.

Jos linja-autonkuljettajan oppisopimus kiinnostaa – älä epäröi – laita vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisää!

Lue lisää RekryKoulutuksesta alla olevasta linkistä

Lisätietoja

Haku