Hyppää sisältöön
Trukinkuljettamisen moniosaaja. kohti varastotyötä

Kohti vakaampaa varastotyötä

Tutkinto:
Koulutusala:Varastoala
Opetusmuoto:Monimuoto
Paikkakunta:Vantaa

Kohti vakaampaa varastotyötä
Towards more stable warehouse work

Työskenteletkö tällähetkellä vuokratyöntekijänä tai osa-aikatyössä? Onko työsuhteet lyhyitä tai määräaikaisia? Solmitko nollatuntisopimuksia ja työ tuntuu pätkätyötä? Onko perusasteen jälkeen ammatillisia valmiuksia antavaa tutkinto jäänyt suorittanatta? Tai oletko muuttanut Suomeen ja sinulla ei ole vielä Suomessa suoritettua, tunnustettua tai rinnastettua tutkintoa.

Opetuskieli on suomi, joten sinun tulee osata kommunikoida suomeksi. Tarvittaessa avustamme oppimista arabian, somalian, turkin tai englannin kielellä.

Koulutuksen tavoitte

Tavoittena on antaa valmiuksia työllistyä kokoaikaiseen ja vakaampaan työsuhteeseen varastoalalla sekä mahdollistaa riittävä osaaminen ammatillisiin jatko-opintoihin tulevaisuudessa. Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi varaston prosesseja, turvallisuutta, työkoneita ja laitteita. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan vastuullisimpiin työtehtäviin ja paneudutaan lainsäädäntöön, joka ohjaa kaikkein toimintaa varastoalalla. Koulutus antaa valmiuksia työskennellä työelämässä perehdyttäjänä, työnopastaja ja esihenkilönä.

Tavoitteina myös:

Tässä koulutuksessa ei suoriteta tutkinnon osia, mutta mikäli osallistuja haluaa jatkaa opintoja, tämän koulutuksen sisällöt ja opetus antavat hyvät valmiudet ammatillisen tutkintokoulutuksen suorittamiseen.

Opi tekemällä koulussa ja työpaikoilla

Opetus järjestetään lähiopetuksena (n. 30 %) oppilaitoksen tiloissa (Nuolikuja 6, 01740 Vantaa) sekä ohjauskäyntien yhteydessä yrityksissä (n. 50 %). Tämän lisäksi opetusta annetaan verkossa (n. 20 %) sekä yksilö- että ryhmätasolla. Verkko-opiskelussa opiskelijat suorittavat eri aiheisiin kuuluvia oppimistehtäviä.

Alkavat opinnot

Saat tarkempia tietoja koulutuksen aikataulusta, hakeutumisesta ja sisällöstä alta koulutusluettelosta.

jotpa logo

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Haku