Viemäreiden korjauskoulutus, jatko

7. - 8.3.2019 klo 8.00 - 16.00. TTS, Sarkatie 1, 01720 Vantaa

Vantaa
7.3.2019 -

Hakuaika 12.11.2018 - 5.3.2019

Hae koulutukseen

Toimiala

Talonrakennus ja kiinteistö

Kohderyhmä


Viemäreiden korjauskoulutuksen jatko-osan koulutukseen voivat hakeutua ensisijaisesti henkilöt, jotka ovat suorittaneet perusosan koulutuksen. Jatko-osan koulutukseen voivat osallistua kuitenkin myös muut ammattiryhmät, kuten esim. konsultit, valvojat, suunnittelijat ja isännöitsijät sekä lisäksi myös muut alasta kiinnostuneet, vaikka he eivät haluaisi käyttää mahdollisuutta osallistua näyttöön ja/tai tenttiin.

Sisältö


Viemäreiden korjaaja on luotettava, laatutietoinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyökykyinen henkilö, hän osaa suojata työympäristön, purkaa huolellisesti kalusteet, puhdistaa putkistot ja tarkistaa putkistojen kunnon esim. videolta, valita oikean menetelmän putkistojen korjaukseen, suunnitella työn ja toteuttaa työt laadukkaasti, huomioiden työympäristön ja oman ja muiden sähkö- ja muun työturvallisuuden sekä laskea tarvittavat materiaalit ja aikatauluttaa työt tehokkaasti. Viemärisaneeraaja osaa laadunvarmistuksen: videokuvaus/tallennus ja pitää työmaapäiväkirjaa tuntee RATU:t sekä TR-mittausten merkityksen sekä työympäristön pitämisen siistinä asiakaspalvelun ja työturvallisuuden kannalta.

Koulutuksen kesto
2 lähipäivää (16h).

Jatkokoulutuksen sisältö (2 pv)
1.Päivä

Sertifikaatit ja laadulliset henkilö, tuote-/menetelmävaatimukset
Yleistä rakennustekniikasta niihin soveltuvista menetelmistä (asbesti, märkätilat, palokatkot, pölynhallinta yms)
Eri menetelmien sopivuus erilaisiin rakennusratkaisuihin
Tilaajan tarpeiden huomioiminen
Liitokset/liitynnät ja epäjatkuvuuskohdat putkistossa
Saneeraustyömaan suunnittelu
Putkien kunto ja rassaus
TR-mittaukset, Työmaan lupalistat, Ratu:t, yms.

2.Päivä

Ennakkotehtävien purku
Rastikoulutus
Rasti 1: sukitus, mutkat ja koonmuutokset
Rasti 2: haarakappale
Rasti 3: lattiakaivo/insertti ja putken pinnoitus (TKR/Petri Kapulainen)
Rasti 4: haaran aukiporaus
Rasti 5: laatu ja dokumentaatio. Videot, mallikappaleet jne.

Tavoitteet


Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaisia valmiuksia, että hän pystyy työskentelemään linja- tai korjausrakennuskohteissa itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Koulutus antaa valmiudet suoriutua viemäreiden korjauksista, näytöstä ja teoriakokeesta. Koulutukseen sisältyvän teoriakokeen ja näytön hyväksyttävästi suoritettuaan henkilö voi hakea henkilösertifiointia Eurofins Expert Services Oy:lta.

Lisätietoja


lutuksen kesto 2 pv
750€ + alv ja Moment ry:n jäsenyritysten henkilöille 600€ + alv. Tentti ja näyttö (todellisella työmaalla) 450 e/hlö + alv

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan
Hae koulutukseen