Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifikaatti

6. - 7.2.2019 klo 8.00 - 16.00. TTS, Sarkatie 1, 01720 Vantaa

Vantaa
6.2.2019 -

Hakuaika 25.9.2018 - 1.2.2019

Hae koulutukseen

Toimiala

Talonrakennus ja kiinteistö

Kohderyhmä

Rakennusalan työntekijät, joilla on rakennusalan kokemusta tai alan koulutus.
Henkilösertifioidulta rakenteiden tiivistäjältä edellytetään rakennusteknistä osaamista, rakenteiden ja ra-kennusmateriaalien tuntemusta.
Henkilösertifioidulta rakenteiden tiivistäjältä edellytetään talonrakennusalaan liittyvää työkokemusta vähintään 1,5 vuoden ajalta.

Sisältö

Koulutus koostuu valmentavasta koulutuksesta, kirjallisesta kokeesta ja näyttötyöstä. Näyttötyö on tehtävä 12 kuukauden sisällä valmentavasta koulutuksesta.

Tiivistämisen tarpeen syntyminen . Epäpuhtauksien pääsy sisätiloihin, energian säästö ja oleskeluviihtyvyys. Syyt rakenteissa kulkeviin ilmavirtauksiin. Tiivistämisen vaikutukset rakenteiden rakennusfysikaaliseen toimintaan. Tiivistämisen periaatteet.Tiivistysmateriaalit ja niiden käyttö. Tiivistystyöharjoitukset ja työharjoitusten tarkastus.

Tavoitteet

Rakenteiden tiivistäjän henkilösertifiointiin valmentavan koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet tehdä rakenteisiin tiivistystöitä tämän päivän ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Lisätietoja

750 €+ alv 24% lähipäivät & opintomateriaalit (hintaan sisältyy teoriapäivien lounaat ja kahvit)
200€ +alv 24% työnäyttö Uudenmaan alueella, kirjallinen tentti ja sen arviointi

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Peruutusehdot:
Mikäli osallistuminen peruutetaan alle seitsemän vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.
Hae koulutukseen