Rakenteiden kosteuden mittaaja

29. - 30.1.2019 sekä jatkopäivät 5. - 7.3.2019 klo 8.00 - 16.00. TTS, Sarkatie 1, 01720 Vantaa

Vantaa
29.1.2019 -

Hakuaika 25.9.2018 - 25.1.2019

Hae koulutukseen

Toimiala

Talonrakennus ja kiinteistö

Kohderyhmä

Rakennusalan suunnittelu-, valvonta- ja tuotantohenkilöstö, viranomaiset, unto- ja vauriotutkijat.

Henkilösertifioidulta rakenteiden kosteuden mittaajalta edellytetään rakennusteknistä osaamista, rakenteiden ja rakennusmateriaalien riittävää tuntemusta.
Rakennustekninen peruskoulutus tai 3 vuoden työkokemus talonrakennusalalta.

Sisältö

Rakenteiden lämpö- ja kosteustekninen toiminta & kosteusvaurioiden yleisperiaatteet. Ilmavirtaukset rakenteissa.Kosteusmittaukset, mittausmenetelmät ja mittauksissa huomioitavat tekijät. Yleisimpien rakenteiden toiminta ja vaurioiden syntymekanismit, tutkimiseen soveltuvat. Rakennuksen painesuhteiden muodostuminen. Vaipan ilmanpitävyys ja sen mittaaminen. Lämpökamerat ja niiden ominaisuudet. Ilmavuotojen ja kosteusvaurioiden paikantaminen lämpökameralla.

Koulutus koostuu 3 + 2 päivän valmentavasta koulutuksesta, kirjallisesta tentistä ja näyttötyöstä todellisessa kohteessa ja sen raportoinnista. Näyttötyö on tehtävä 12 kuukauden sisällä valmentavasta koulutuksesta.
Pääkouluttajana koulutuksessa toimii Sauli Paloniitty.

Lisätietoja

1860 €+ alv 24%. Hinta sisältää opiskelumateriaalin, sekä teoriapäivien lounaat ja kahvit.

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan
Hae koulutukseen