Rakennusten lämpökuvaajan henkilösertifikaatti

29. - 31.1.2019 ja jatkopäivät 12. - 13.2.2019. TTS, Sarkatie 1, 01720 Vantaa

Vantaa
29.1.2019 -

Hakuaika 25.9.2018 - 25.1.2019

Hae koulutukseen

Toimiala

Talonrakennus ja kiinteistö

Kohderyhmä

Kuntotutkijat, rakennesuunnittelijat, rakennusten lämpökuvaajat, rakennusalan suunnittelu- ja tuotantohenkilöstö.

Aikaisempi perehtyneisyys lämpökuvaustekniikkaan, joko suoritettu kansainvälinen Level-1 tason koulutus tai muu aikaisempi koulutus tai työkokemus.
Henkilösertifioidulta rakenteiden lämpökuvaajalta edellytetään rakennusteknistä osaamista, rakenteiden ja rakennusmateriaalien riittävää tuntemusta.
Rakennusinsinöörin / -mestarin tutkinto tai rakennustekninen peruskoulutus ja vähintään 3 vuoden työkokemus talonrakennusalalta.

Sisältö

Rakennusfysiikkaan liittyvät lämpö- ja kosteustekniikan perusteet ja niiden soveltaminen. Rakenteiden painesuhteet, ilmanpitävyys, lämpö- ja kosteustekninen toiminta. Suomessa eri aikakausina käytetyt rakenneratkaisut ja niiden lämpö- ja kosteustekninen toiminta. Asumisterveyteen liittyvä lainsäädäntö, määräykset ja ohjeet koskien rakennusten tiiviyttä, lämpötaloutta, sisäilmaa ja ilmanvaihtoa. Mittaavien lämpökameroiden ominaisuudet, käyttö ja mittausepävarmuudet
mittauspöytäkirjan ja raportin laadinta sekä havaintojen tiedottaminen.

Koulutus koostuu 3 + 2 päivän valmentavasta koulutuksesta, kirjallisesta tentistä, näyttötyöstä todellisessa kohteessa ja sen raportoinnista. Näyttötyö on tehtävä 12 kuukauden sisällä valmentavasta koulutuksesta.
Pääkouluttajana koulutuksessa toimii Sauli Paloniitty.

Tavoitteet

Rakennusten lämpökuvaajan henkilösertifiointiin valmentavan koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia toimia pätevänä rakennusten lämpökuvaajana. Valmentava koulutus on tarkoitettu ammatillisen pätevyyden osoittamiseksi sekä lisä- ja täydennyskoulutukseksi.

Lisätietoja

1860,- €+ alv 24%. Hinta sisältää koulutuksen, opiskelumateriaalin, lopputentit sekä teoriapäivien lounaat ja kahvit

Tiiviydenmittaaja sekä lämpökuvaajakurssit
nyt yhteishintaan 2950 € + alv.

KOULUTUKSEN PERUUTUSEHDOT
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan
Hae koulutukseen