Asbesti, Talonrakennusalan purkutyöt

18.11.2019 klo 9.00 - 17.00 ja 19. - 20.11.2019 klo 8.00 - 16.00. TTS, Sarkatie 1, 01720 Vantaa

Vantaa
18.11.2019 -

Hakuaika 18.12.2018 - 17.11.2019

Hae koulutukseen

Toimiala

Talonrakennus ja kiinteistö

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua rakennuksilla työskentelevät purkutöitä tekevät työntekijät ja työnjohtajat. Vaatimuksena rakennusalan/purkutöiden työkokemus vähintään 1 vuosi.

Sisältö

Asbestityöt:
Asbestia sisältävät materiaalit, asbestipölyn aiheuttamat terveydelliset haitat, asbestia koskeva lainsäädäntö, asbestityömaan valmistelevat työt, jätteiden käsittely, työmaavalvonta ja hallinto. Suunnitteluharjjoitus, suojalaitteet ja niiden käyttö, suojausten rakentaminen, asbestinpoistoharjoitus, kohdepoistoharjoitus.

Purkutyö:
Palo- ja kosteusvaurioituneen kohteen purkumenetelmät, kivihiilipikeä ja PCB:tä sisältävien rakenteiden ja rakennusosien purkutyömenetelmät, purkukohteen osastointitapa sekä koneet, laitteet, alipaineistus ja jätteiden käsittely.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja näytöt.

Hyväksytystä Asbestityöt -tutkinnon osasta kirjoitetaan halutessa osatutkintotodistus, jolla voi tehdä rekisteröintipyynnön AVIlle.

Asbestityöt: lähiopiskelu 2 pv ja näyttö 1 pv

Purkutyö: Lähiopiskelu 1 pv + etäopiskelua sekä näyttö 1 pv

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään asbestipurkutyötä ja muita haitallisia aineita sisältäviä purkutöitä turvallisesti ja viranomaisten hyväksymällä tavalla

Lisätietoja

Kurssin hinta 890€ + alv
Kurssin hinta sisältäen tutkinnon viranomaismaksut, kahvit ja lounaat.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Tutkinnon suorittajalta edellytetään suomenkielen taitotasoa B1.1. (Opiskelija selviytyy tavallisissa suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttö tilanteissa kohtalaisesti sekä työssä, että vapaa-aikana.)


Lisätietoja:
Opintosihteeri Mia Tokkari 044 7143 722
Hae koulutukseen