Tuottavuusjohtamisen valmennus

Säästöjä ja tuottavuutta työtä kehittämällä

Valmennusohjelma on tarkoitettu yritysten johdolle ja työnjohdollisissa tehtävissä työskenteleville henkilöille. Ohjelmasta saa parhaimman höydyn henkilöt, joilla on mahdollisuus osallistua johtamiseen sekä talouden ja kustannustehokkuuden ja tuottavuuden kehittämiseen.

Valmennusohjelman hyödyt

Kuuden päivän valmennuksen aikana osallistuja saa perustiedot ja -taidot sekä työkaluja töiden joustavaan ja tehokkaaseen suunnitteluun ja johtamiseen sekä tuottavuuden kehittämiseen. Valmennusohjelmassa keskitytään työn tuottavuuden kehittämiseen sekä johtamisen ja talous-osaamisen vahvistamiseen.

”Sitä ehkä ajattelee, että tavaroiden etsiskely kuuluu siihen työhön, mutta kun tajuaa, että tällaiseen turhaan työhön kuluu jopa 20 prosenttia työajasta, se pistää toimimaan.”

- Ilkka Väre,  toiminnanjohtaja VYRA


Valmennusohjelman toteutus ja kesto

Valmennusohjelman kesto on noin kolme kuukautta. Valmennus koostuu kolmesta jaksosta, joihin sisältyy kuusi valmennuspäivää (3 x 2 pv).

  • Ensimmäisessä jaksossa perehdytään työn tuottavuuden parantaminen
  • Toisessa jaksossa keskistytään tuottavuutta parantavien kehityskohteiden havaitsemiseen ja muutoksen johtamiseen ja seuraamiseen, sekä vuorovaikutuksen kehittämiseen.
  • Kolmannessa jaksossa perehdytään tuottavuuden taloudellisiin vaikutuksiin ja tunnuslukuihin.