rahoitusratkaisut koulutuksen rahoitus

Autamme yritystä koulutuksen rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä

Rahoitusratkaisuja:

Täsmäkoulutus nykyisille työntekijöille

Työtehtävät muuttuvat ja jo olemassa olevaa henkilökuntaa koulutetaan uusiin tehtäviin. Henkilöstöllä saattaa olla myös osaamisvajeita, jolloin hankitaan lisäkoulutusta oppisopimuksella.

 

Rekrytointikoulutus uusille työntekijöille

Joihinkin työtehtäviin saattaa olla vaikeata löytää pätevää henkilökuntaa. Rekrytointikoulutuksessa voidaan huomioita yrityksen tarpeet ja kouluttaa uusia henkilöitä tiettyihin ammatteihin tai työtehtäviin.

 

MuutosKoulutus

MuutosKoulutuksella yritys voi kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta kun työt loppuvat ja yritys irtisanoo tuotannollisista ja taloudellisista syistä henkilökuntaa. Koulutus soveltuu myös tilanteisiin, joissa henkilökuntaa lomautetaan toistaiseksi.

 

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimus perustuu työnantajan ja opiskeliljan väliseen määräaikaiseen työsopimukseen, johon kuuluu ammattiin kouluttaminen työpaikalla. Oppisopimukseen liitetään henkilökohtainen opiskeluohjelma, joka laaditaan Opetushallituksen vahvistamien tutkinnon perusteiden pohjalta. Lisätietoja >>

 

Nuorten aikuisten osaamisohjelma, NAO

Onko yrityksessänne 20 - 29 vuotiaita nuoria aikuisia, joilta puuttuu peruskoulun jälkeinen tutkinto? Vai oletteko rekrytoimassa kohderyhmään kuuluvan henkilön? Nuorten aikuisten osaamisohjelman avulla on mahdollista kouluttautua tutkintoon tai siihen tutkinnon osaan joka on työtehtävän kannalta oleellista.


TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto