Biotalous

Uus-Urakka_Urakointi_uudelle_uralle_TTS_3400x2400
Urakka-Foorumi – uusi markkinapaikka koneurakointipalveluille
Urakka-Foorumi on uusi sähköinen kohtaamispaikka koneurakointipalveluiden tarjoajille ja asiakkaille. Foorumissa koneurakoitsijat voivat tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Koneurakointipalveluiden ostajat voivat puolestaan etsiä sopivia tekijöitä töilleen ja halutessaan lähettää palvelun kautta tarjouspyyntöjä. Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maarakennus-, maa- ja metsätalous- sekä tienhoitourakointiin.
Biotalous
pelto_manager
TTS-Managerista ja TTS-Koneesta julkaistu uudet ohjelmaversiot
TTS:n kehittämistä ja ylläpitämistä maatalouden atk-ohjelmista on julkaistu uudet versiot. TTS-Manageriin on lisätty kuminan ja härkäpavun työaikalaskenta. Uudella TTS-Koneella voi laskea leasingrahoituksella hankittavan traktorin yksikkökustannuksia.
Biotalous
Metsäteiden perusparannus TTS
Puhtia metsäteiden perusparannuksiin, suometsien hoitoon ja metsälannoitukseen
TTS Työtehoseura ja Suomen metsäkeskus kehittävät yhteistyössä työkaluja ja menetelmiä metsätie-, suometsänhoito- ja lannoitushankkeita koskevien liiketoimintamallien ja asiakaslähtöisten palvelukokonaisuuksien tarjontaan. KANTAVA-hankkeen tavoitteena on lisätä alalla toimivien henkilöiden osaamista eri työlajien laatukysymyksissä sekä kannattavuuden arvioinnissa. Hanke ajoittuu vuosille 2018–2019 ja sitä rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.
Biotalous