kynat

 TTS Työtehoseura on johtava suomalaisen työn kehittäjä

t k2

 

Yhdistämme TTS Työtehoseurassa koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen asiakkaidemme hyödyksi. Vauhditamme tutkimus- ja kehittämistoiminnalla yritysten tuottavuuden ja kilpailukyvyn lisäämistä.

TTS on vahva osaaja ydinalueillaan tuottavuudessa, bio- ja kiertotaloudessa ja asumisen tutkimuksessa. Kehitämme työn tehokkuutta suoritusedellytyksiä ja johtamista parantamalla sekä panostamalla kustannusten hallintaan. Työntutkimukset ovat tutkimustoiminnan kivijalka ja monipuolisesta tarjonnastamme löytyy sopivat menetelmät eri toimialoille tehdastyöstä toimistotyöhön. Työntutkimus koostuu eri osa-alueista, joiden käyttö ja laajuus määräytyvät yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Tutkimustoimintamme on soveltavaa ja käyttäjälähtöistä. Bio- ja kiertotalous suuntautuu erityisesti yritystoiminnan tuottavuuteen, ajankäytön hallintaan ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Tutkimusalueita ovat työmenetelmät, teknologiat, työprosessit, työn organisointi ja tuotantoympäristöt. Asumisen tutkimus keskittyy asumisen toimivuuden ja energiatehokkuuden kehittämiseen. Tavoitteena on löytää toimivia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, jotka huomioivat ihmisten muuttuvat tarpeet.

 ball-tutk


 


 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto