Työtehoseura työpaikkana

Työtehoseurassa on tällä hetkellä töissä 170 henkilöä. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia ammatillisen koulutuksen ja soveltavan tutkimuksen ja kehittämisen tehtäviä. Päätoimipiste sijaitsee Nurmijärven Rajamäellä, lisäksi meillä on toimipisteet Vantaan Nuolikujalla ja Sarkatiellä, Turussa, Kouvolassa ja Järvenpäässä. Lisäksi koulutuksia tehdään ympäri Suomea asiakkaan tiloissa.


Haemme joukkoomme Vantaalle

VARASTOLOGISTIIKAN KOULUTTAJAA

Kouluttajan tehtäviin kuuluu kouluttaminen oppilaitoksessa ja yrityksissä, koulutusten suunnittelu sekä tutkintojen vastaanottaminen. Tehtävään tarjoamme sopivat työkalut, riittävästi perehdyttämistä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.  Hakijalta edellytetään vahvaa kokemusta sisälogistiikka-alalta, matkustushalukkuutta sekä avarakatseisuutta uusia koulutusmalleja kohtaan. Kouluttajamme liikkuvat paljon yrityksissä. Valmiitakin verkostoja saa olla. Työsuhde kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Pyydämme liittämään palkkatoiveen hakemukseen.

Pedagoginen pätevyys ja NTM-pätevyys katsotaan eduksi mutta ne voit suorittaa työn ohella tarvittaessa.

Tiedustelut ja hakeutuminen 31.5.2018 mennessä.

Tiedustelut
Koulutuspäällikkö Reijo Sippola, 044 714375,
hakemus ja CV osoitteeseen reijo.sippola@tts.fi.
Haemme joukkoomme Rajamäelle

TAVARALIIKENTEEN KOULUTTAJAA


Edellytämme hakijalta

  • liikenneopettajalupaa sekä oikeutta kouluttaa C- ja CE-luokkien ajokorttiopetusta ja perustason ammattipätevyyden ajo-opetusta
  • käytännön kokemusta opetettavalta alalta eli olet toiminut kuorma-auton tai yhdistelmäajoneuvon kuljettajana vähintään 2 v raskaassa tavaraliikenteessä
  • halua toteuttaa ja kehittää opetusta yhdessä muiden kouluttajien sekä yritysten kanssa
  • hyviä valmiuksia tietotekniikan käyttöön mm. koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa
  • halua tarttua monenlaiseen työhön
  • näyttötutkintomestarikoulutus ja pedagoginen koulutus katsotaan eduksi

Tiedustelut ja hakeutuminen 31.5.2018 mennessä.

Tiedustelut
koulutuspäällikkö Reijo Sippola, 044 7143755
hakemus ja CV osoitteeseen reijo.sippola@tts.fi.Asiakkuuspäällikkö/kouluttaja
TTS Lounais-Suomi

TTS Työtehoseurassa osaaminen on työtämme. Olemme asiakkaidemme kumppani olemalla valtakunnallinen koulutus- ja tutkimusorganisaatio. Koulutamme vuosittain noin 7 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Palveluksessamme on noin 160 työntekijää ja liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa.

Autamme asiakkaitamme ylläpitämään ja kehittämään kilpailukykyään vahvistamalla heidän osaamistaan muuttuvassa kilpailukentässä. Lounais-Suomen toimipisteessä koulutamme osaajia logistiikka- ja kuljetusalan tarpeisiin Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Asiakaskuntamme koostuu valtakunnallisista yrityksistä aina yksityisiin asiakkaisiin. Koulutuksissamme käytämme uusimpia teknologioita, simulaatiotekniikkaa sekä VR-, AR- ja MR-tekniikkaa. Olemme mukana kansallisissa ja kansainvälisissä hankkeissa kehittämässä alaa sekä koulutusta.

Turussa meitä on 12 henkilöä ja haemme nyt toimintamme laajentuessa Turkuun asiakkuuspäällikkö/kouluttajaa. Tehtävänkuvaan kuuluu logistiikka- ja kuljetusyritysten kontaktointiin, koulutusten myyntiin ja opiskelijoiden kouluttamiseen liittyviä tehtäviä. Toimialueena Varsinais-Suomi ja Satakunta.

Tehtävässä onnistumista helpottaa joustavuus, asiakaslähtöinen ajattelu, hyvä tiimityöskentelykyky sekä oma-aloitteisuus. Logistiikka- ja kuljetusalan osaaminen on tärkeää tehtävän hoitamisessa.

Lisätietoja koulutuspäällikkö Jari Palanteenaho, puh 050 5902 898, jari.palanteenaho@tts.fi
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jari.palanteenaho@tts.fi viimeistään 22.4.2018.

 


Haemme Rajamäelle sekä Turkuun
RASKAAN KALUSTON KOULUTTAJAA

Tehtävään tarjoamme sopivat työkalut, riittävästi perehdyttämistä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.

Hakijalta edellytetään:

  • vahvaa autoalan osaamista etenkin hyötyajoneuvojen korjaamisesta ja sähkötekniikkaan liittyen
  • matkustushalukkuutta sekä avarakatseisuutta uusia koulutusmalleja kohtaan.
  • autoalan myynti- ja esimieskokemus katsotaan eduksi
  • kouluttajamme liikkuvat paljon yrityksissä. Valmiitakin verkostoja saa olla.

Pedagoginen pätevyys ja NTM-pätevyys katsotaan eduksi mutta ne voit suorittaa työn ohella tarvittaessa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2018. Työsuhde on määräaikainen, kesto yksi vuosi aloituspäivästä. Työsuhteen jatko on mahdollinen henkilökohtaisen suoriutumisen ja kevään 2019 työkannan mukaan.

Lisätietoja:
yksikön johtaja Pasi Kuuluvainen 050 3485 884 tai
koulutuspäällikkö Toni Ikonen  044 7143 702

Hakemukset ja CV viimeistään 29.4.2018  sähköpostilla: toni.ikonen@tts.fi


Haemme osaavaan joukkoomme

YHTEISTEN AINEIDEN OPETTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Odotamme Sinulta kokonaisuuksien hallintaa ja innostavaa sekä kehittävää työotetta. Sinulla on osaamista myös sähköisistä oppimisympäristöistä sekä halua ja näyttöä opetusta ja oppimisympäristöjen kehittämisestä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) yhteisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Edellytyksenä ylempi korkeakoulututkinto ja johon sisältyvät vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot suomen kielessä ja ja vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot muissa opetettavissa osa-alueissa (esim. viestintä, ruotsin kieli, englanti) ja  vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.

Toivomme sinun ottavan tehtävän vastaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.8.2018 alkaen.

Lisätietoja
koulutusjohtaja Maarit Tenkula, maarit.tenkula@tts.fi

Kirjalliset hakemukset 23.4.2018 mennessä osoitteella: asiakaspalvelu@tts.fi