Koulutus on suunniteltu yhteistyössä L&T:n kanssa ja se mukailee logistiikan perustutkinnon autonkuljettajan osaamisalan tutkinnon perusteita, mutta tässä koulutuksessa tarpeet on mukautettu yrityksen aitojen tarpeiden mukaisesti. Näin varmistetaan kaikkien henkilöiden työllistyminen hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen yritykseen.

Koulutus alkaa 30.10.2017
Haku meineillään suoraan TE-toimistoon >>

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa kuorma-auton ajo-oikeus (C-ajo-oikeus), ammattipätevyys sekä alalla vaadittavat koulutukset ja kortit, jotta henkilö voi toimia tavaraliikenteessä kuljettajana. Tavoitteena on myös saada perusedellytykset ja osaamistaso sille tasolle, että henkilö voi toimia perustehtävissä kuljettajana ympäristöhuollon-, massatavara- ja kappaletavarakuljetuksissa.

Koulutukseen valittavan tulee olla vähintään 21-vuotias tai täyttää koulutuksen aikana 21 vuotta. Hänellä tulee olla kiinnostusta tavaraliikenteen työtehtäviin sekä motivaatio opiskella. Valituilla tulee olla vähintään B-luokan ajo-oikeus (syventävä vaihe suoritettu). Ajohistorian tulee olla nuhteeton, lisäksi hakijalla tulee olla hyvä ammatin edellyttämä terveys.

Koulutukseen sisältyy runsaasti perusajamisen ja kuorman käsittelyn lisäksi harjoitteita ympäristöhuollon-, massatavara- ja kappaletavarakuljetuksista. Osan teoria-aineista kouluttaa yrityksen edustaja. Koulutus toteutetaan lähiopetuksena ja työssä oppien.


TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto