Suunnittelukilpailu: ajoneuvoteippaukset

Kilpailuaikaa jatkettu 31.5.2016 asti.

Tervetuloa osallistumaan TTS Työtehoseuran koulutusajoneuvojen teippauskilpailuun. Voittajille on luvassa hyvät palkinnot.

TTS Työtehoseura on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista ammatillisista oppilaitoksista, joka kouluttaa vuosittain yli 10 000 opiskelijaa pääasiassa teknisten alojen ammattilaisiksi. Olemme Etelä-Suomen suurin logistiikka-alan kouluttaja ja pääkaupunkiseudun bussikuljettajat ovat valtaosin Työtehoseuran kouluttamia.


TTS Työtehoseura on uusimassa kuljettajakoulutuksessa käytettävää opetuskalustoa, eli bussit ja kuorma-autot uudistuvat. Tätä varten julistamme uuden opetuskaluston visuaalisen ilmeen suunnittelukilpailun, jonka tavoitteena on suunnitella
-    teippausmallit busseihin, kuorma-autoihin ja perävaunuihin
Autot ja perävaunut ovat pohjaväriltään valkoisia.
Suunniteltavien teippausmallien tulee olla nykyaikaisia ja innostavia. Opetuskalusto liikkuu päivittäin liikenteessä ja näin autoissa olevan ilmeen pitää olla kiinnostava ja houkutella uusia hakijoita TTS:n koulutuksiin.
Kilpailutyön voin toteuttaa yksilö- tai ryhmätyönä. Osallistuja voi osallistua yhdellä tai useammalla kilpailutyöllä.

Kilpailuohje

Kilpailumateriaali (zip-pakettina, klikkaa hiiren kakkosnapilla ja valitse "tallenna kohde nimellä" )

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto