Puunet kutsu

PUUNET – Puurakentamisen verkko-osaamiskeskus hankkeessa on tavoitteena kehittää puurakentamiseen liittyvää koulutusta ja parantaa työpaikkojen puurakentamiseen liittyvää osaamista ja sitä kautta myötävaikuttaa yritysten ja muiden organisaatioiden kehittymistä.

Hanke järjestää koulutuksia ja opintoretkiä. Hanke toimii Kainuussa, Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaalla sekä Kemi-Tornio alueella.

 

Puurakentamisen opintokäynti Kuhmoon

Keskiviikko 30.11.2016

PUUNET-hanke järjestää maksuttoman puurakentamiseen liittyvän opintokäynnin Kuhmoon, jossa tutustutaan Kantolan teollisuusalueella sijaitseviin puualan yrityksiin sekä koulutus- ja tuotekehityspalveluita tarjoavaan Woodpolikseen.

Vinkkejä ja ohjeita energiatehokkaaseen ja terveeseen puurakentamiseen  

Torstai 1.12.2016 klo 15-19, Ympäristötalo, Solistinkatu 2, Oulu

PUUNET-hanke ja Oulun rakennusvalvonta järjestävät koulutuksen energiatehokkaasta ja kosteusturvallisesta rakentamisesta. Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa energiatehokkaan rakentamisen perusteista erityisesti puurakentamisen näkökulmasta. Lisäksi ohjelmassa on asiaa rakennustyömaan laadunvarmistuksesta. Koulutus on suunnattu omakotirakentajille. Se on maksuton osallistujille.

Teemakoulutus: Puurakentaminen, julkiset ja kerrostalokohteet

Perjantai 2.12.2016 klo 8.30-15.30, Linnankatu 6, 4. krs, Kajaani

PUUNET-hanke järjestää koulutuksen puurakentamisesta julkisessa rakentamisessa ja kerrostalokohteissa. Koulutuksessa kuullaan muun muassa kokemuksista CLT-elementtien käytöstä julkisessa rakentamisessa, puuelementtien uusista konsepteista, puuelementtien käytöstä kerrostaloissa ja hirsirakentamisen uusista ohjeistuksista. Tilaisuus on suunnattu niin puurakentamisen parissa toimiville suunnittelijoille, rakentajille, kuin puurakentamisen mahdollisuuksista kiinnostuneille sekä niihin liittyviin päätöksiin vaikuttaville ja päätöksen tekijöille.

Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset tapahtumiin: www.puunet.fi  >>

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto