Cafe Murun sisustussuunnitelma Marika Hisinger

Café Muru on Tanja Luostarisen omistama kahvila ja konditoria Rajamäen keskustassa. Kahvila on toiminut samassa paikassa jo kymmenen vuotta. Viime aikoina kahvila on laajentunut parin viereisen liiketilan osalle. Toimintojen järkeistäminen ja tunnelma vielä puuttuvat. Avuksi kutsuttiin Työtehoseurasta sisustusalan ammattitutkintoa opiskeleva ryhmä. Sisustusopiskelijoiden ryhmä jakautui viiteen ryhmään, jotka jokainen tuottivat oman suunnitelmansa.

Ehdotukset olivat esillä kahvilassa, jossa asiakkaat saivat äänestää suosikkiaan. Lopullisen valinnan teki raati.

Yleisön ihanne-ehdotus

Asiakkaiden suosikeiksi nousi kaksi työtä, joista voittaja ihastutti värimaailmallaan ja valoisuudellaan. Suunnitelman sinisen tehostevärin koettiin raikastavan ilmettä. Suunnitelman takana olivat Tiina Hakkarainen, Nadja Jussila ja Päivi Metsäranta.

Tuomaristo valitsi toteutettavan työn

Voittajaksi ja toteutuksen pohjaksi valikoitui kilpailun viides työ, joka ei ollut asiakasäänestyksessä mukana. Suunnitelman takaa löytyvät Mia Neuvonen-Jurisic ja Marika Hisinger. Tuomaristo kehui työtä realistiseksi ja toteutuskelpoiseksi. Selkeästä ja havainnollisesta esityksestä löytyvät tarkat detaljit. Esimerkiksi wc:n ja leikkipaikan sijoittelu ovat hyvin mietittyjä. Pisteenä iin päällä on harmoninen värimaailma. ”Kaikki työt olivat erittäin hyviä, mutta tämä suunnitelma tuntui eniten minun näköiseltäni”, kehui Tanja Luostarinen. ”Tärkeintä on, että suunnitelma miellyttää Tanjaa, jonka työpaikasta tässä on kyse”, jatkoi ryhmän sisustuskouluttaja Minna Kuusela Työtehoseurasta.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto