Hongkong

Jokainen tietää, että pienelläkin muutoksella on pitkällä aikajänteellä suuri vaikutus. Kun halutaan tehdä pysyvä muutos yrityksen tulokseen, tehdään useampia pieniä muutoksia isolla ryhmällä. Näistä ajatuksista lähti liikkeelle yhteistyö ja idea sadan henkilön koulutuksesta HongKong Garden Centereihin.

Meillä Työtehoseurassa asiakasyrityksen kilpailukyvyn kehittäminen lähtee yhteistyössä asiakkaan kanssa osaamisen tarpeiden tunnistamisesta, tavoitteiden asettamisesta ja opiskelusuunnitelman luomisesta, unohtamatta asiakkaan henkilökunnan mahdollisuuksia sitoutua koulutukseen työskentelyn ohella. Kuulostaa systemaattiselta ja yksinkertaiselta – ja kun yhteistyö on innostavaa, ratkaisun kehittäminen on myös palkitsevaa. Tavoitteisiin päästään yhteistyössä suunnitelluilla tehtävillä, jotka nivoutuvat arkiseen asiakas- ja myymälätyöhön. Sinne, missä kehitystä kaivataan. Jokainen oppimistehtävä lisää tuotetietoutta ja tuo myyntitaitoja, kuten myös laajempaa näkemystä myymälätyöhön ja asiakasnäkökulmaan. Kun koulutuksen edetessä muutosta rakennetaan yhdessä työkavereiden kanssa, lopputulos on hyvä ja mikä parasta –yhdessä tehty. Ensi keväänä puolen vuoden tiiviin koulutusjakson jälkeen HongKong Garden Centereissä työskentelee sata vihermestaria entistä valmiimpana palvelemaan asiakkaita.

On todella hienoa, että olemme Työtehoseurassa päässeet toteuttamaan tällaista projektia, jossa palavan innostuksen lisäksi onnistuminen edellyttää ajanmukaisia joustavia toimintatapoja, tietotekniikan monipuolista hyödyntämistä sekä koulutukseen osallistuvien tahojen saumatonta yhteistyötä. Emme odottele tulevaisuuden verkko-oppimisen aikaa sekä koulutuksen ja työelämän integraatiota – toteutamme sitä.


Lisätietoja asiakkuuspäällikkö Oili Sinilehto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto