Metsämiesten Säätiöltä kuusi huomionosoitusta

Metsämiesten Säätiö on huomioinut kuusi henkilöä pronssisella ansiomitalilla heidän pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Säätiön tarkoitusperien hyväksi. Pronssinen ansiomitali on Säätiön toiseksi korkein huomionosoitus.

Mitalit saivat metsäopetuksen erityisasiantuntija Karl-Erik Hasa, johtaja Jyrki Ketola, yhteyspäällikkö Sirpa Kärkkäinen, kehitys- ja asiakkuuspäällikkö Eila Lautanen (TTS), yliopettaja Pasi Pakkala ja professori Anne Toppinen.

Pronssiseen ansiomitaliin liittyy 1000 euron tunnustusapuraha.  

Mitalit ja tunnustusapurahat luovutettiin Helsingissä Säätytalossa 7.12.2016 järjestetyssä Ihminen ja metsä –seminaarissa, jonka teemana oli ”Vähemmällä enemmän, metsäalan koulutuksen määrän ja laadun johtaminen niukkenevien resurssien toimintaympäristössä”.

Näillä huomionosoituksilla Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa esille sitä arvokasta työtä, jota metsäalan koulutuksessa tehdään suomalaisen metsäosaamisen eteen, mikä on koko alan ja sen kaikkien yhteisöjen ja yksilöiden menestymisen elinehto.

Lisätietoja:
Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, puh. 050 598 9920
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto