TTS Työtehoseura toteuttaa parin vuoden välein laajan asiakaskyselyn omasta toiminnastaan. Vuoden 2016 lopulla tehdyn kyselyn tuloksien mukaan 95 prosenttia vastanneista olivat joko erittäin tai melko tyytyväisiä Työtehoseuran toimintaan. Henkilökuntamme on asiantuntevaa ja yhteistyö kanssamme on tuloksellista. Nämä tulokset ovat erittäin hyviä ja innostavat meitä työtehoseuralaisia jatkamaan entistä tehokkaammin.

Parin vuoden takaiseen kyselyyn verrattuna tunnettavuus ja tyytyväisyys Työtehoseuran palveluihin oli parantunut. TTS nähdään myös edelliseen kyselyyn verrattuna aiempaa useammin yhtenä parhaista oppilaitoksista. Tätä käsitystä tukee myös loppuvuodesta julkistettu Opetushallituksen tuloksellisuusarvio, jossa päihitimme tulosindeksillä mitattuna koko valtakunnan kaikki suuret ammatillisen koulutuksen järjestäjät.

Kysyimme asiakkailtamme mielikuvia Työtehoseurasta. Mielikuvissa korostuu edelleen luotettavuus, tehokkuus ja asiantuntevuus niin kuin vuoden 2014 kyselyssäkin. Uutena esiin on noussut dynaamisuus. Vaikka tunnettavuus oli parantunut, edelleen meillä on kehittämistä tiedottamisessa ja yhteydenpidossa asiakkaisiimme. Vain 40 prosenttia asiakkaistamme tunsi toimintaamme hyvin tai melko hyvin. Tähän tulemme panostamaan jatkossa entistä enemmän.

Kiitokset asiakkaillemme yhteistyöstä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa tavoitteemme on kehittää suomalaista työtä ja sen tuottavuutta. Pidetään yhteyttä!

 

kaavio2017

Vuoden 2016 lopulla toteutetun asiakastutkimuksen mukaan 95 % vastanneista olivat joko erittäin tai melko tyytyväisiä Työtehoseuran toimintaan.

sanapilvi2017

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto