koulutuskalusto

Tervetuloa TTS Työtehoseuraan tutustumaan uuteen koulutuskalustoon.

TTS Työtehoseura on Etelä-Suomen suurin logistiikka-alan kouluttaja ja alueen ainoa metsäalan ja maanrakennusalan kouluttaja. Automaatio ja digitalisaatio lisääntyvät nopeasti niin työkoneissa kuin kuljetuskalustossakin. Tämä luo uusia osaamistarpeita kuljettajille, mikä on huomioitava koulutuksen sisällössä ja oppimisympäristöissä. Voidakseen toteuttaa ajanmukaista kuljettajakoulutusta TTS Työtehoseura on uusinut koko kuljetuskoulutuksen kaluston. Tervetuloa tutustumaan uusiin ajoneuvoihin sekä metsä- ja maanrakennuskoneisiin sekä kuulemaan niiden vaikutuksesta koulutukseen.

Aika: 26.9. klo 14.00–16.00

Paikka: TTS Työtehoseura, Kiljavantie 6, Nurmijärven Rajamäki

Tilaisuuden aluksi Työtehoseuran johtokunnan puheenjohtaja Arto Tiitinen ja toimitusjohtaja Juha Ojala kertovat tulevaisuuden näkymistä. Tarjolla on myös pientä purtavaa, jonka jälkeen tutustuminen uusiin autoihin ja niiden ominaisuuksiin. Paikalla on myös Mercedes-Benzin edustaja Veho hyötyajoneuvoista.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Johtaja Aarno Lybeck Työtehoseura, logistiikka-ala, p. 044 7143 763, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumiset www.tts.fi/ilmoittautuminen 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto