Autopeltiseppakoulutus

 

Korimekaanikon työtehtävät

Korimekaanikko työskentelee autokorikorjaamossa, työpaikkana voi olla merkkikorjaamo, monimerkkikorjaamo, tai vapaa korikorjaamo.

Tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset kolhu ja kolarivauriokorjaukset, erilaisten murto ja varkausvahinkojen korjaukset, tuulilasin vaihdot ja korjaukset, muovikorjaukset, varustelut ym. työt. Korimittaukset, pyöränkulmien säädöt turvalaitekalibroinnit ja sopeutukset ym. kuuluvat myös korimekaanikon tehtäviin.

Työn vaatimukset

Ammatissa tarvitaan auto- ja turvakoritekniikan tuntemusta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta, halua jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen, tietotekniikan hallintaa.
Uusien korimateriaalien ja liitosmenetelmien (hitsaus, liimaus, niittaus) hallinta, sekä erilaisten oikaisu- ja vetolaitteiden hallinta ovat korimekaanikon työn perusvaatimukset. Vastuullisuus ja huolellisuus ovat myös erittäin tärkeitä asioita nykyaikaisten turvakorien kolarikorjauksissa.

 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto