Tyonjohtokoulutus

 

Työnjohtajan tehtävät

Työnjohtaja toimii huollon asiakaspalvelussa ja yleensä myös mekaanikkojen esimiehenä autoliikkeissä ja korjaamoissa. Työpaikkoja ovat mm. kevyen- ja raskaankaluston autoliikkeet ja ns. yleiskorjaamot.  Tehtäviin kuuluu tyypillisesti töiden vastaanottoa, asiakaspalvelua, hinnoittelua ja organisointia. Yhteistyö automyynnin, varaosamyynnin ja erilaisten alihankkijoiden kanssa on osa työnjohdon päivittäistä tehtäväkenttää. Hän vastaa usein myös vakuutusyhtiöiden teettämistä korjaustöistä.

Työn vaatimukset

Ammatissa tarvitaan johtamistaitoa, organisointikykyä, ajoneuvotekniikan tuntemusta, itsenäistä työskentelyotetta, asiakaspalvelu- sekä yhteistyötaitoja. Tietotekniikan hallinta on ehdoton edellytys. Työssä vaaditaan lisäksi alan työehtosopimusten tuntemusta sekä huolellisuutta ja vastuullisuutta joskus kiireisessäkin ympäristössä.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto