pensasleikkuu

Ergonomia on keskeinen osa kokonaisvaltaista työhyvinvointia ja tuottavuutta

 
 


#ttsfi
#työhyvinvointi
#työntuottavuus
#viherakatemia

Paranna työn tekemisen turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia ja tehosta toimintaa. TTS on tehnyt ergonomian tutkimustyötä viheralan työympäristöissä koulutuksen vetäjät tuntevat viher- ja puutarha-alan haasteita hyvin.
Ergonomia on paljon muutakin kuin oikeat työasennot.  Sillä tarkoitetaan tekniikan ja toiminnan sovittamista ihmisille. Tavoitteena on kehittää toimintaa kokonaisuutena niin että työntekemisen voimavarat sekä työ – ja toimintakyky säilyy. Päivän aikana perehdytään kokonaisvaltaisesti ergonomian eri osa-alueisiin työhyvinvoinnin näkökulmasta. Tavoitteena on oppia huomaamaan työympäristössä ja toimintatavoissa erilaisia seikkoja jotka, vaikuttavat kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin onpa kyse fyysisestä tai kongnitiivisesta ergonomiasta.

Kouluttajana
Tea Elstob, asiantuntija. Painopiste puutarha- ja kukkakauppa

 Veli-Matti Tuure, erikoistutkija. Painopiste viherrakentaminen

Paikka:      TTS Rajamäki, Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki
Ajankohta: Tiedustele seuraavaa ajankohtaa
Hinta:         250 € + ALV 24%. / koulutuspäivä
Hintaan sisältyy koulutuspäivän aamu- ja iltapäiväkahvi.

Peruutusehdot: Mikäli osallistuminen peruutetaan alle seitsemän vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osanottaja jää tulematta tilaisuuteen siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto