Puutarha-alan koulutuksella mielenkiintoisiin tehtäviin

Oletko kiinnostunut työskentelemään viheralalla? Voimakkaan rakentamisen myötä varsinkin kasvukeskuksissa vierala on suuri työllistäjä. Kaikki ne puisto- ja piha-alueet joita ympärillämme kaupunkialueilla näemme on joku rakentanut. Ja joku niitä ylläpitää.

Myös puutarhanhoito kiinnostaa yhä useampi, ja sen myötä myös puutarhakaupan-alalla on vilkasta.

Puutarha-ala_TTS_TyötehoseuraPuutarhuri, puutarhatyöntekijä ja viherrakentaja ovat puutarha-alan ammattilaisia, jotka työskentelevät pihojen ja viheralueiden rakentamisen ja ylläpidon tehtävissä. Kukka- ja puutarhakaupan myyjä on myynnin ammattilainen.

Pihojen ja puutarhojen hoitoon kiinnitetään nykyään entistä enemmän huomiota.  Viherala kasvaa voimakkaasti ja ammattitaitoisia tekijöitä tarvitaan lisää. Myös kukka- ja puutarhakauppa tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä ammattitaitoisille myyjille.

TTS:n käytössä on opetusmyymälä, jossa harjoitellaan sidontatöitä ja asiakaspalvelua aidossa ympäristössä sekä viherhalli, jossa harjoitellaan erilaisten koneiden ja laitteiden käyttöä sekä kivetystöitä ympäri vuoden. Myös laaja yhteistyömme puutarha-alan yritysten kanssa mahdollistaa laadukkaan koulutuksen.