Hyppää sisältöön

Työtehoseura sata vuotta 1924-2024

Jo sadan vuoden ajan olemme tutkineet ja kehittäneet suomalaista työelämää ja kouluttaneet satoja tuhansia teknisten alojen ammattilaisia. Työtehoseuralla on tulevaisuudessakin vahva rooli kehityksen keskiössä, muuttuvan yhteiskunnan ja työn muutosten mukana. Ammattiin kouluttautuminen, työn kehittäminen, tiedon soveltaminen ja ihmisten hyvinvointi ovat aina ajankohtaisina. Lue lisää.

.

TTS TYötehoseuran opetuskäytössä oleva sähköbussi

Opiskele uusi ammatti

Haluatko uuden suunnan työelämääsi? Haastaa itsesi ja hankkia uusia taitoja? Opiskelu voi tarjota uusia mahdollisuuksia. Valittavana kokonaisia tutkintoja tai osatutkintoja kohti uutta ammattia.

Vahvista ammattitaitoasi

Vahvista osaamistasi sertifikaatti-, pätevyys-, asiantuntija- tai muilla lyhytkoulutuksilla, joita on tarjolla laajalti ja monipuolisesti.

Metsäkone työskentelee

Avaa mahdollisuuksia työllistymiseen

Työvoimakoulutus on työikäisten koulutusta. Jos olet työtön, tai olet vaarassa jäädä työttömäksi, tämä koulutusmuoto avaa mahdollisuuksia työllistymiseen.

Tutustu maahan­muuttaja­koulutuksiin

Löydä oma polkusi ja tutustu maahanmuuttajakoulutuksiin – se on askel kohti suomalaista työkulttuuria ja tutustumista suomen kieleen.  

mies ja tietokone

Löydä tukea yritystoimintaasi

Tarjoamme yrityksille apua esihenkilöiden ja työjohdon koulutuksessa, työmenetelmien kehittämisessä ja tehostamisessa, sekä työn tuottavuuteen ja henkilöstön työhyvinvointiin liittyvissä asioissa liikennepalvelujen, rakentamisen sekä metsä- ja puutarha-aloilla.

Avoimet ovet 30.8.2024

Juhlavuoden kunniaksi Työtehoseuran Nurmijärven Rajamäen kampuksella vietetään avointen ovien päivää pe 30.8.2024. Tapahtumassa pääsee vierailemaan alueen opetustiloihin, ajoneuvokalustoon ja simulaattoreihin. Kahvitarjoilun lomassa voi tutustua valokuvanäyttelyyn ja historiakatsauksiin.

Tervetuloa

Haku