metsanomistajan talouskoulu

TTS Työtehoseura ja Päijät-Hämeen metsänhoitoyhdistys tarjoavat talousosaamista metsäomaisuutesi parhaaksi

Metsänomistajien taloustiedon kehittäminen on tärkeää. Osake- tai rahastosalkun arvon kehitystä seurataan hyvinkin tarkasti, mutta ”metsäsalkun” eli metsävarallisuuden arvo ja arvonkehitys eivät useinkaan ole metsänomistajan tiedossa. Kaikenkokoisia metsätiloja voi hoitaa kannattavasti. Aktiivisesti hoidettuna pieniltäkin tiloilta löytyy lähes vuosittain metsänhoito- ja hakkuukohteita, vaikka päätehakkuita tehdään harvakseltaan.
Kannattavan metsänomistuksen tueksi on nykyisin tarjolla sekä tarkkaa tietoa metsävaroista että työkaluja, joiden avulla oman metsäomaisuuden hoito ja hallinta on entistä helpompaa.
Järjestämme ensi syksystä alkaen koulutuskokonaisuuden, jonka tavoitteena on opastaa metsänomistajia liiketaloudelliseen ja kannattavaan metsäomaisuuden hoitoon. Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus sisältää kahdeksan koulutusmoduulia, joista voit valita mieleisesi kokonaisuuden.

Koulutusmoduulit


1)    Metsätalouden erityispiirteet ja kannattavuuden mittaaminen
2)    Metsävaratieto ja metsäsuunnitelma
3)    Metsätalouden kannattavuuden parantaminen
4)    Metsäverotus
5)    Metsätalouden investointien kannattavuuden arviointi
6)    Metsäomaisuuden arvo ja metsään sijoittaminen
7)    Hakkuut kannattavuuden näkökulmasta
8)    Henkilökohtainen omistajuussuunnitelma


Opiskelu on joustavaa, sillä käytössämme on etä- ja e-oppimisen uusimmat työkalut ja alustat. Opiskelemme pienryhmissä osaavien valmentajien ohjaamana, joten henkilökohtaista ohjausta ja vertaistukea on kaikille halukkaille tarjolla.
Koulutus järjestetään syksy 2017 - syksy 2018 välisenä aikana.

Koulutuksen hinta on 40 €/moduuli; koulutusmaksun voit vähentää metsäverotuksessa.


Lisätietoja:
•    Arto Kettunen, TTS Työtehoseura, p. 0500 454 017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
•    Mari Sarvaala, mhy Päijät-Häme, p. 044 342 0068, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ilmoittaudu mukaan Metsänomistajan talouskouluun:
http://www.mhy.fi/paijat-hame/lomake/ilmoittautuminen-metsanomistajan-talouskouluun

 

 

tyotehoseura  metsanomistajat paijat hame lippu ja tunnuslause

 

 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto