Logistiikkayritysten Liitto Ry,
Eteläranta 10, 00130 Helsinki, puh. 09 4202 3389, logistiikkayritykset (a)logistiikkayritykset.fi


Tämä sivusto auttaa sinua ostamaan kotimaan kuljetuspalveluita. Kerromme lähetysten pakkaamisesta ja annamme vinkit, joiden avulla lähetyksesi kestää turvallisen kuljettamisen. Avaamme rahditusperusteita ja valotamme, miten voit välttää turhia kuljetuskustannuksia. Lisäksi paljastamme, miksi sinun kannattaa tilata kuljetuspalvelut sähköisesti.

Logistiikkayritysten Liitto ry: http://www.logistiikkayritykset.fi ja Työtehoseura ry: http://www.tts.fi  ei ota mitään vastuuta kuljetusvahingoista tai muista vahingoista, joita voi syntyä tämän sivuston ohjeita ja neuvoja käyttämällä. Ohjeet ovat yleisellä tasolla ja pyydämme tutustumaan voimassa olevaan lainsäädäntöön ja palveluntarjoajan ohjeisiin.

rahditusperusteet

Rahditusperusteet

Varmistavat, että kuljetuksissa varataan oikea tilan tarve. Laske rahditusperuste käyttämällä lähetyksen todellista painoa, kuutiopainoa tai lavametripainoa. Ymmärtämällä rahditusperusteet voit säästää kuljetuskustannuksissa. Katso kuvat ja tutustu perusteisiin.

pakkaaminen

Pakkaaminen

Varmistavat lähetyksen perillemenon ehjänä ja sovitulla aikataululla. Oikealla pakkaamisella säästät myös kuljetuskustannuksissa. Pakkaa lähetys hyvin, jolloin se on helppo ja turvallinen käsitellä. Tutustu pakkaamiseen.

sahkoinentilaaminen

Sähköinen tilaaminen

Tilaa kuljetus sähköisesti ja säästä aikaa ja rahaa. Tiedot kerralla oikein niin virheet vähenevät. Tutustu.

vaarallisetaineet

Vaaralliset aineet

Lisätietoa tulossa vuoden 2018 aikana.

kuljetusvahingot

Kuljetusvahingot

Korvaus perustuu tiekuljetussopimuslakiin. Lue ohje tästä.

                          Yhteistyössä:

       tts logo Txt