header

Tutkinto työn ohessa

Työelämän osaamistarpeet muuttuvat koko ajan. Tekniikat ja työtavat kehittyvät. Uutta tietoa tulee jatkuvasti.
Pysyäkseen ajan tasalla kannattaa ylläpitää niin osaamistaan, kuin myös virallista pätevyyttäänkin.

Suuri osa työikäisistä ei ole vielä suorittanut oman ammattialansa tutkintoa. Monilla on paljon oman erikoisalansa osaamista. Osaamisen laajentaminen motivoi ja mahdollistaa edelleen kehittymisen, sekä luo yritykseen vahvan kehittymisen hengen.

TTS Työtehoseura on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Rakentamiseen ja rakentamisalan tuotteisiin liittyvät koulutukset ovat erikoisalaamme. Koulutuksesta kiinnostunut voi osallistua julkisiin kursseihin ja tutustua samalla kollegoihin muista yrityksistä. Yritys voi myös kerätä oman koulutettavien ryhmän, jolloin räätälöimme koulutuksen juuri kyseisen yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoja: Kalle Laine, 044 7143 668, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 timojaharrip

TTS:n talonrakennusalan koulutusvastaava Timo Pitkänen ja Harri Karinen keskustelevat märkätila-asentajan henkilösertifikaattikoulutuksen teoriapäivän annista.

marijap

Roman Safronov ja Marija Safronova opiskelevat laatoittajakoulutuksessa, johon kuuluu osana märkätila-asentajan henkilösertifikaatti.

footer kaari 

TTS - Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi | (09) 2904 1200