header

TTS:n uusi verkkolehti

PÄÄKIRJOITUS

 

Edessäsi on TTS Työtehoseuran uusi verkkolehti. Tällä lehdellä haluamme kertoa toiminnastamme ja sen merkityksestä suomalaiselle elinkeinoelämälle. Osaamisen kehittäminen on tärkeässä osassa sekä yksilön, yrityksen että yhteiskunnan kehityksessä. Koulutuksen sisällöksi ei riitä jo olemassa oleva tieto, vaan tueksi tarvitaan myös tutkimusta ja kehittämistä, jolla tuotetaan uutta tietoa ja taitoa.

Työelämän vaatimukset asettavat paineita elinikäiselle oppimiselle kaikissa tehtävissä. Ammattitaitoa on kehitettävä ja uusia taitoja opittava. Moni haluaa myös vaihtaa kokonaan alaa ja luoda esimerkiksi harrastuksestaan uuden uran. On hyvä, että on opintojen suorittamiseen erilaisia väyliä. Näistä jokainen voi valita parhaiten itselleen sopivan tavan. Yksilöllisen opintosuunnitelman myötä aiempi osaaminen huomioidaan ja opinnot voi keskittää juuri itselle tärkeille osa-alueille.

Nuorille aikuisille, joilta puuttuu aiempi tutkinto, on myös tarjolla oma kouluttautumiskanavansa. Tämä nuorisotakuuohjelmaan kuuluva opintotie on käytännönläheisyytensä ansiosta monelle erinomainen vaihtoehto ammatin hankintaan.

Verkkolehden artikkelit ovat lyhennelmiä juuri ilmestyneestä TEHO-lehden koulutusnumerosta, joka on Työtehoseuran jo vuodesta 1946 julkaiseman TEHO-lehden erikoisliite. Voit tilata liitelehden maksutta sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

footer kaari 

TTS - Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi | (09) 2904 1200