- Maatilan työmäärän suunnitteluohjelma

TTS-Manager on tietokoneohjelma, jolla voidaan laskea tuotannon laajennuksen tai muun muutoksen vaikutusta maatilan kokonaistyömäärään ja töiden ajoittumisiin. Ohjelmalla voidaan selvittää myös työrutiinien tehokkuutta vertaamalla tilalla töihin todellisuudessa kuluvaa aikaa TTS-Managerilla laskettuun, laajaan työntutkimusaineistoon perustuvaan työnmenekkiarvoon.

Ohjelma perustuu suomalaiseen maataloustöiden standardiaikajärjestelmään ja ohjelman käyttäjän syöttämiin tilakohtaisiin lähtöarvotietoihin. Ohjelma on tarkoitettu erityisesti neuvojien ja viljelijöiden käyttöön.

Uusi TTS-Manager 2.0.6 julkaistu huhtikuussa 2012.

Lehdistötiedote ohjelmasta >>
Lisätietoja hankkeesta ja ohjelmasta>>
Ohjelman tilaukset >>

pdf TTS-Manager esite 247.45 Kb

Hinnat:

Ohjelman hinta on 136,40 €, verkkokaupasta ladattuna 120,00 €.

Päivityshinta 68,20 €, verkkokaupasta ladattuna 60,00 €

Oppilaitoshinta useammasta ohjelmasta (luokkakäyttöön) tarjouksen mukaan

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

TTS:n jäsenille 20 % alennusta.

Tilauksen hintaan lisätään 4,00 € posti- ja käsittelykuluja

Ohjelman voi ladata suoraan TTS KAUPASTA www.ttskauppa.fi 

  •  

Laitteistovaatimukset: Ohjelma toimii Windows-ympäristössä (käyttöjärjestelmät Windows XP, Windows Vista ja Windows 7). TTS-Manager tarvitsee .NET Framework 3.5 –ympäristön tai uudemman tietokoneeseen, jossa ohjelmaa käytetään.

Ohjelma päivitetään vuosittain. Ohjelman käyttöä voi jatkaa ilman vuosipäivityksiä, mutta tällöin uusimmat standardiajat ja mahdollisesti ohjelmaan tehdyt muutokset jäävät saamatta.

Tilaukset: puh: (09) 2904 1200, fax: (09) 5129 0720,
Työtehoseura ry, PL 5, 05201 Rajamäki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tilausta tehdessäsi ilmoita oletko TTS:n jäsen.

Lisätietoja ja oppilaitosasiakkaiden tilaukset: Eerikki Kaila, TTS puh. 044 714 3693, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto