- Konekustannusten laskentaohjelma

TTS-Kone on helppokäyttöinen tietokoneohjelma, jolla voidaan laskea traktorin, puimurin, kuivurin ja eri työkoneiden tunti- ja hehtaarikustannukset. Ohjelma sisältää useita eri esimerkkilaskelmia, joiden pohjalta omien kustannuslaskelmien laadinta on helppoa. Omat laskelmat voidaan tallentaa, jolloin ne voidaan ottaa myöhemmin tarkasteltavaksi. Ohjelma sisältää selkeät käyttöohjeet.

TTS-Kone ohjelmalla voidaan laskea koneen tai koneketjun kustannukset. Ohjelmalla voidaan selvittää, kannattaako koneen osto tilan käyttömäärällä tai esim. paljonko urakointitöitä pitää koneelle vuodessa kertyä, jotta koneinvestointi olisi kannattava. Eri laskentaperusteiden (mm. koneen hinta, vuotuinen käyttömäärä, poistoaika, ajajan palkkavaatimus, polttoaineen hinta) vaikutus koneiden tuntikustannuksiin pystytään selvittämään nopeasti.

TTS-Kone on suunniteltu erityisesti koneurakoitsijan kustannuslaskennan ja hinnoittelun työkaluksi, ja ohjelman ominaisuuksia on kehitetty erityisesti urakoinnin näkökulmasta. 

Uusi TTS-Kone 4.1 julkaistu huhtikuussa 2012.

Ohjelman voi ladata suoraan TTS KAUPASTA www.ttskauppa.fi 

Hinnat:

  • Ohjelman hinta on 99,20 €, verkkokaupasta ladattuna 87,30 €.
  • Päivityshinta on 49,60 €, verkkokaupasta ladattuna 43,60 €
  • Oppilaitoshinta useammasta ohjelmasta (luokkakäyttöön) tarjouksen mukaan
  • Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.
  • TTS:n jäsenille 20 % alennusta.
  • Tilauksen hintaan lisätään 4,00 € posti- ja käsittelykuluja

Laitteistovaatimukset: Ohjelma toimii Windows-ympäristössä (käyttöjärjestelmät Windows XP, Windows Vista ja Windows 7). TTS-Kone tarvitsee .NET Framework 3.5 -ympäristön tai uudemman tietokoneeseen, jossa ohjelmaa käytetään.

Ohjelma päivitetään vuosittain. Ohjelman käyttöä voi jatkaa ilman vuosipäivityksiä, mutta tällöin uusimmat hintatiedot ja mahdollisesti ohjelmaan tehdyt muutokset jäävät saamatta.

Tilaukset: puh: (09) 2904 1200, fax: (09) 5129 0720,
Työtehoseura ry, PL 5, 05201 Rajamäki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilausta tehdessäsi ilmoita oletko TTS:n jäsen.

Lisätietoja ja oppilaitosasiakkaiden tilaukset: Eerikki Kaila, TTS, puh. 044 714 3693, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., ja Reetta Palva, TTS, puh. 044 714 3692

Nyt ohjelman voi myös ladata suoraan TTS KAUPASTA www.ttskauppa.fi 

 

 

 

 
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto