TTS on mukana OmaKoti 2010 -messuilla 25. - 28.3.2010 Helsingin Messukeskuksessa

TTS:N OSASTON TEEMANA TERVEELLINEN, TURVALLINEN JA EKOTEHOKAS ELINKAARIASUMINEN SEKÄ TYÖNÄYTÖKSET

TTS:n (Työtehoseura) osastolla 3d50 on teemana terveellinen, turvallinen ja ekotehokas elinkaariasuminen sekä sablonit sisustuksessa. TTS:n osaston vieressä olevalla työnäytösalueella järjestetään näytöksiä, joiden toteutuksesta vastaavat TTS koulutuksen sisustajakurssin ja rakennus- ja kiinteistöalan opiskelijat. Näytösalueella voit kokeilla esimerkiksi sablonimaalausta ja samalla kirjoittaa nimesi muhkeaan vieraskirjaan, jota kootaan pienistä kaakelipaloista. 

TERVEELLINEN, TURVALLINEN JA EKOTEHOKAS ELINKAARIASUMINEN
Elinkaariosaamisen teemaan liittyen osastolla on mahdollisuus tutustua TTS:n kehittämään suunnittelutyökaluun, joka on asiantuntijoille sekä kuluttajille tarkoitettu ilmainen verkkopalvelu (www.ekotoimivakoti.fi ). Sen avulla ekologiset rakentamisratkaisut on helppo viedä käytännön tasolle ja kartoittaa asukkaan asumistarpeet. Annamme neuvontaa myös kodinkoneista ja keittiösuunnittelusta. Lisäksi annamme vinkkejä keittiön ja muiden kodin tilojen suunnitteluun, koneistamiseen ja koneiden kunnossapitoon.

Lisätietoja:
Tarja Marjomaa, tutkija, TTS tutkimus
Gsm 044 7143 698

MITEN HYÖDYNTÄÄ SABLONIA SISUSTUKSESSA?
TTS koulutuksen sisustajaopiskelijat esittäytyvät Oma Koti -messujen osastolla 3 d 50. Sisustajat neuvovat ja opastavat sabloneiden käytössä ja samalla messuvierailla on mahdollisuus kokeilla sablonimaalausta. Perheen pienimmätkin on otettu huomioon. Esimerkiksi pääsiäisaiheisista sabloneista voit saada inspiraation myös oman kotisi koristamiseen.

TTS koulutuksen puu- ja sisustusalalla opiskelee 12 sisustajaopiskelijaa. Koulutus kestää noin 1,4 vuotta ja antaa laaja-alaisen osaamisen sisustustöiden toteutuksesta ja erilaisista sisustusmateriaaleista. Sisustajakoulutus on melko uusi ja messuilla pääset tutustumaan sisustajien laajaan ammattiosaamiseen.

Tule siis rohkeasti maalaamaan sabloneita ja keskustelemaan tulevien sisustajien kanssa messuille!

Sablonimaalausta messuilla
25.3.2010 klo 11.00–18.00
26.–28.3.2010 klo 10.00–18.00 

Lisätietoja
TTS koulutus, puu- ja sisustusala
Alina Mäkimartti, kouluttaja
044 515 00 42


MESSUALUEEN SUURIN VIERASKIRJA
TTS koulutuksen rakennusalan opiskelijat ovat rakentaneet messualueelle seinän, johon toteutuu messualueen suurin vieraskirja.

TTS koulutuksen rakennus- ja kiinteistöalalla opiskelee 15 pintakäsittelyopiskelijaa (rakennusmaalaus) ja 14 rakennusalan perustutkinto-opiskelijaa. Perustutkinnon opiskeluaika on noin kaksi vuotta ja ohjelma käsittää koko talonrakennusprosessin perustuksesta piippuun. Muutaman vuoden rakennuksilla työskennelleet henkilöt voivat suorittaa ammattitutkinnon ja huippuosaajat erikoisammattitutkinnon.

 Lisäksi TTS koulutuksen rakennus- ja kiinteistöalalla voi suorittaa tulityö- ja työturvallisuuskorttikoulutuksen ja pätevöityä sertifioiduksi märkätila-asentajaksi.

Lisätietoja
TTS koulutus, rakennus- ja kiinteistöala
Kalle Laine, koulutuspäällikkö
044 7143 668

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto