Kasvun eväät on Metsämiesten Säätiön rahoittama vuosina 2007–2010 toteutettava t&k-ohjelma, jonka teemana on ollut pienyritysten kasvu. Yritysten kasvun tukeminen on todettu yhdeksi tehokkaimmista keinoista edistää työllisyyttä, kilpailukykyä ja kansantalouden kasvua. Ohjelmassa on pyritty etsimään ja tukemaan erityisesti sellaisia yrittäjiä, joilla on vahva sisäinen motivaatio kasvuun. Pienyritysten kasvun tavoittelussa keskeisiä kehittämiskohteita ovat olleet yritysten kilpailustrategiat ja toimintamallit.

Kasvun eväät -tutkimus- ja kehitysohjelman yhteistyökumppanit Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Metsäntutkimuslaitos, Tapio ja TTS tutkimus järjestävät puunkorjuu-, metsäenergia- ja kuljetus-, metsäpalvelu-, pientaimitarha- ja muille pienyrittäjille, tutkijoille, metsänhoitoyhdistysten, metsäkeskusten ja puunkorjuuyritysten henkilöstölle, ELY-keskusten ja muiden rahoittajien henkilöstölle seminaari-/työpajapäivän torstaina 8.4.2010. Seminaariin on varattu paikka 80 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle*.

Seminaari-/työpajapäivässä keskitytään puunkorjuu-, metsäenergia- ja kuljetusyritysten ja sekä metsäpalvelu- ja pientaimitarhayritysten kasvuun ja kilpailuedun saavuttamiseen. Seminaarin tavoitteena on välittää ajankohtaista tietoa Kasvun eväät –t&k-ohjelmassa saavutetuista tuloksista suoraan alan yrittäjille ja muille sidosryhmille sekä pohtia alan kasvun ongelmia ja edellytyksiä yhdessä eri sidosryhmien kanssa.

Seminaarin kutsu ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta: www.tts.fi/kasvuneväät

* Seminaariin osallistuminen on ilmaista sisältäen lounaan ja kahvit, mutta peruuttamattomasta poissaolosta lähetämme 50 euron laskun. Maksuttomat peruutukset viimeistään 30.3.2010. Mahdollisen majoituksen kukin hoitaa itse.

Lisätietoja lehdistölle:
koordinaattori Kaarlo Rieppo
TTS tutkimus
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
044 7143 686

www.tts.fi/kasvunevaat

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto