TTS Työtehoseuran johtokunta on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2015 alkaen MMM, eMBA Juha Ojalan nykyisen toimitusjohtajan, professori Tarmo Luoman jäädessä eläkkeelle.

Ojala siirtyy tehtävään maa- ja metsätalousministeriön ylijohtajan tehtävästä.

Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön metsäalan strategisen ohjelman johtajana. Hän on ollut myös HUS:n strategia- ja liiketoimintajohtajana, Oulun kaupungin strategiapäällikkönä, metsäalan johto- ja kehittämistehtävissä sekä johdon konsulttina.

”Juha Ojala on koko työuransa ajan ollut kehittämässä työn tuottavuutta erilaisissa organisaatioissa. Hän tuo Työtehoseuraan sellaista osaamista mitä Työtehoseurassa tänään tarvitaan. TTS Työtehoseura on pitkän perinteen omaava käytännönläheinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. Työtehoseuralla on merkittävä kansallinen rooli erityisesti nykyisessä tilanteessa, jossa työn tuottavuuden monipuolinen kehittäminen on äärimmäisen tärkeätä”, toteaa johtokunnan puheenjohtaja Arto Tiitinen.

Johtokunta


Lisätietoja: Arto Tiitinen, 0400 566 875
Juha Ojala, 050 413 5515
TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto