Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Työtehoseuralle 2,99 milj. euroa nuorten aikuisten kouluttamiseen vuodelle 2015. Rahoitus on tarkoitettu 20 - 29 -vuotiaille nuorille, joilla ei vielä ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa. Myönnetty rahoitus mahdollistaakin runsaasti lisäpaikkoja nuorille alkaviin koulutuksiin.

Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta mm. kuljetus- ja varastoalalla, autoalalla, metsä- ja maanrakennusalalla, ravintola-alalla, puutarha-alalla, puu- ja sisustusalalla sekä talonrakennusalalla. Työtehoseuran koulutuksesta voi valmistua esim. auton- tai bussinkuljettajaksi, autoasentajaksi tai –maalariksi, talonrakentajaksi, maarakennuskoneenkuljettajaksi, kokiksi, tarjoilijaksi, metsäkoneenkuljettajaksi, puusepäksi, puutarhuriksi tai verhoilijaksi. On myös mahdollista opiskella vain osa joistain tutkintokokonaisuudesta.

Koulutukset toteutetaan hyvin käytännönläheisesti ja voit joko opiskella oppilaitoksessa tai harjaantua ammattiin yrityksessä työssäoppien. Aktiivinen yhteistyö yritysten kanssa parantaa myös mahdollisuuksia koulutuksen jälkeiseen työllistymiseen.

Lisätietoja koulutuksista ja opetussällöistä
TTS:n verkkosivuilta www.tts.fi
opinto-ohjaaja Jenni Hytöseltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 050 3601 624

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto