Mistä Green Caren tulevaisuus on tehty? Puutarhoista, liikkumisesta ja elämyksistä kaikille aisteille, puusta vai jostakin ihan muusta. Tule mukaan Lepaalle kokemaan ja poimimaan sytykkeitä yritykseesi, työhösi ja elämääsi. Valtakunnalliset Green Care -päivät järjestetään Hämeenlinnan lähellä Lepaalla 19.–20.9.2013. Tapahtumaan ovat tervetulleita tiedotusvälineiden edustajat, alan parissa työskentelevät, yrittäjät, kehittäjät, kouluttajat sekä muut toimijat ja alasta kiinnostuneet.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja tulevaisuuden Green Caresta

Green Care päivät käynnistää Vihreän välittämisen -areena. Torstaina 19.9. on luvassa innostavia puheenvuoroja Vihreän välittämisen palveluista tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Innomyllyssä voit käyttää erilaisia innovaatiotyökaluja, joilla ideat kehittyvät uusiksi palveluiksi.

Tutkija, tohtori Sam Inkisen puheenvuorossa Tulevaisuuden luontoarvoista ja luovasta Green Care potentiaalista tarkastellaan tulevaisuuden maailmankatsomuksia ja luontoarvoja. Mitä on suomalaisen luonnon omaleimaisuus globaalissa "maailmankylässä”? Entä mitä paljastaa innovaatioiden ekosysteemit green care -yrittäjyydestä?

Palvelumuotoilija Heikki Savonen, Palmu pohtii Mitä jos tulevaisuuden luontopalvelut löytyisivätkin menneisyydestä. Suuri paradoksi lienee se, että nykyihminen on vieraantunut autenttisesta ympäristöstään. Ehkäpä todellinen Creen Gare -palvelu onkin jotain, joka johdattelee meidät takaisin luontoon, auttaa meitä ymmärtämään sen merkityksen ja tunnistamaan sen vaikutukset arjessamme?

Tutkija, filosofian maisteri Katariina Heikkilän otsikko on Tuulesta temmattu juttu – vai tulevaisuuden liiketoimintaa luonnosta. Miten tunnistamme ja hyödynnämme luonnon tarjoamia mahdollisuuksia? Onko puhe luontoon liittyvästä hyvinvointiliiketoiminnasta vain tuulesta temmattu juttu? Millaisia virikkeitä erilaiset trendit voivat tarjota liiketoiminnan kehittämiselle luontoon liittyen.  

Työpajoissa voi tutustua eri työmenetelmiin

Perjantaina 20.9. pääset Green Caren työmenetelmien lähteille. Työpajoissa voit kokeilla ja oppia esimerkiksi sitä, miten maisema kertoo tarinaa, miten luonto soi ja mitä on luonnollinen liikkuminen. Sielukkaita siivuja puutarhasta – puutarhatarinat aistien ja kohtaamisen välineenä työpajassa puhutaan puutarhanhoidosta ja sen ylenpalttisuudesta sekä muun muassa villiyrteistä ja niiden hyödyntämisestä. Työpajan Hyvinvointia hevosesta teemoina ovat kokemukselliset harjoitukset sekä arvostava kohtaaminen ja tietoinen hyväksyvä läsnäolo.

Ilmoittautuminen 12.9.2013 mennessä: http://www.luontoyrittaja.fi/491.html

Lisätietoa: http://www.gcfinland.fi

Eeva Nurmi, Green Care Finland ry, 0400 428629, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Juha Rutanen, Green Care Finland ry, 040 5737 568, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Anne Korhonen, Työtehoseura ry , 044 7143 701, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto