TTS Työtehoseura (Metka-koulutushanke) ja metsänhoitoyhdistykset Kanta-Häme, Länsi-Uusimaa ja Uusimaa järjestävät tiistaina 18.6. klo 14-19 metsänomistajille suunnatun metsäpäivän Nurmijärven Rajamäellä. Tilaisuudessa on esillä metsänomistajien käyttöön soveltuvia metsänhoidon ja energiapuun korjuun pienkoneita ja käsityövälineitä. Koneita esitellään myös lukuisissa työnäytöksissä.

Kone-esittelyjen lisäksi tilaisuudessa on tarjolla runsaasti tietoa metsänhoidosta ja kannattavasta energiapuun hankinnasta. Metka-koulutushankkeen osastolla pidetään tuoreimpiin tutkimustuloksiin perustuvia tietoiskuja energiapuun hankintaan liittyvistä kysymyksistä ja hankkeen asiantuntijat ovat tavattavissa koko tilaisuuden ajan. Metka-koulutushanke jakaa tietoa esimerkiksi energiapuun kuormainvaakamittauksesta, energiapuun korjuun ravinnekysymyksistä ja energiapuun korjuumenetelmistä ja -teknologiasta.

Metsänhoitoyhdistykset esittelevät tilaisuudessa omaa metsänhoidon palveluvalikoimaansa. Lisäksi yhdistykset järjestävät metsätaitokilpailun, jossa kaikki halukkaat voivat kokeilla metsänarviointitaitojaan.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Arto Mutikainen, TTS
puh. 050 563 0170

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto