Tällä viikolla 1960 maatilaa ja maaseutuyritystä Uudenmaalla saa sähköpostitse linkin kyselyyn, jolla kerätään tietoa koneurakointipalveluiden tarjoajista ja ostajista. Nykyisen toiminnan ohella kartoitetaan kiinnostusta ja mahdollisuuksia urakointipalveluiden tuottamiseen tai hankintaan.

Kysely liittyy tänä keväänä käynnistyneeseen URAKKA-hankkeeseen. Uudellamaalla toimivassa hankkeessa kehitetään maatilojen ja maaseutuyritysten koneurakointitoimintaa ja urakointipalvelujen parempaa hyödyntämistä alueella. Koneurakoinnin tarjonnan kysynnän ja kohtaaminen hyödyttää kaikkia osapuolia ja parantaa maatilojen ja maaseutuyritysten yritystoiminnan kannattavuutta.

Kyselyllä kartoitetaan alueen resursseja koneurakoinnin tarjonnassa sekä maatila-asiakkaiden tarpeita. Hankkeessa selvitetään myös muiden asiakasryhmien tarpeita. Näiden osalta kartoitus aloitettiin kesällä hevostalleille suunnatulla kyselyllä. Ensi vuoden aikana urakointipalvelujen tarvetta kartoitetaan mm. kiinteistöjen kunnossapitotöiden osalta.

Kyselyn yhteystiedot on saatu maaseutuelinkeinohallinnon tietojärjestelmästä. Ellet saa kyselyä sähköpostissa ja haluat vastata, löydät kyselylinkin TTS:n nettisivuilta www.tts.fi tai osoitteesta www.uusimaaseutu.fi Kyselyyn vastanneille tiedotamme sähköpostitse kyselyn tuloksista, alueen urakointipalveluiden kysynnästä ja tarjonnasta sekä hankkeessa järjestettävistä infotilaisuuksista.

TTS - Työtehoseuran, MTK-Uusimaan ja SLC-Nyland:n yhteistyössä tekemässä URAKKA-hankkeessa tavoitteena on rakentaa työkaluja urakointitoiminnan suunnitteluun ja johtamiseen sekä kehittää alueen urakointipalveluita vastaamaan nykyistä paremmin asiakkaiden tarpeita.
Lisätietoja Urakka-hankkeesta ja kyselystä:

Eerikki Kaila, TTS – Työtehoseura, p. 044 7143693, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaakko Holsti, MTK-Uusimaa, p. 0400 871633, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Bjarne Westerlund, SLC-Nyland, p. 040 5037188, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto