TTS:n pitkäaikainen yhteistyökumppani, Lemminkäinen Talo Oy, palkittiin vuoden 2012 koulutusmyönteisenä työyhteisönä. Lemminkäisen toimialajohtaja Jukka Terhonen  ja työvoima- ja turvallisuuspäällikkö Eero Lahtinen olivat vastaanottamassa palkinnon Vanhalla ylioppilastalolla järjestetyssä Aikuisopiskelijan viikon päätapahtumassa 19.9.2012.

Lemminkäinen Talo Oy on panostanut kiitettävästi henkilöstön systemaattiseen kouluttamiseen ja työhyvinvointiin. Osaamisen kehittäminen on suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja ajankohtaista. Lemminkäinen Talo Oy:ssä tehdään työntekijöille osaamiskartoitus noin 3-4 vuoden välein, jonka perusteella suunnitellaan henkilöstön koulutus. Eri ammattiryhmille järjestetään jatkuvasti kohdennettuja koulutuksia, ammattitutkintoja ja pätevyyskoulutuksia. ”Työhyvinvoinnista ja -turvallisuudesta huolehtiminen on meille tärkeää. Henkilöstöä koulutetaan systemaattisesti ja se näkyy myönteisellä tavalla urakehityksessä”, toteaa työvoima- ja turvallisuuspäällikkö Eero Lehtinen, Lemminkäinen Talo Oy:stä. Lemminkäisessä lähdetään siitä, että työhyvinvointi lähtee hyvästä johtamisesta ja on osa päivittäistä esimiestyötä. Hyvä tulos kaipaa tekijäkseen osaavan, hyvinvoivan, työkykyisen ja tuottavan henkilöstön.

Lemminkäinen ja TTS ovat tehneet kulutusyhteistyötä jossa Lemminkäinen on ollut vahvasti mukana kehittämässä myös koulutussisältöjä. Eero Lehtinen toimii myös TTS:n valtuuskunnassa ja tuetun oppisopimuksen ohjausryhmässä.  TTS järjestää mittamieskoulutusta täsmäkoulutuksena Lemminkäiselle ja Lemminkäinen on merkittävä työssäoppispaikka TTS:n talonrakennusalan perustutkinnon oppilaille. Myös TTS:n TehoAPAJAN työpajaryhmistä on ollut oppilaita koulutuskokeilussa Lemminkäisellä.

Kuvia tapahtumasta:

Opetusministeri Jukka Gustaffon ojentaa pakinnon Lemminkäisen toimialajohtaja Jukka Terhoselle >>>

Kuvassa vasemmalta TTS:n toimistusjohtaja Tarmo Luoma, toisena Lemminkäisen työvoima- ja turvallisuuspäällikkö Eero Lehtinen. Oikealla Lemminkäisen toimialajohtaja  Jukka Terhonen ja toisena TTS:n TEHOApajan projektipäällikkö Karoliina Koskinen >>>

Kunniakirja >>>

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto