Nuorten koulutukset käynnistyivät TTS:llä

Nuorten ammatillinen koulutus alkoi taas kesätauon jälkeen TTS:llä tiistaina 7.8.2012. Nuorille on TTS:ssä tarjolla logistiikan perustutkinto, rakennusalan perustutkinto ja metsäalan perustutkinto. Metsäalan koulutuksessa on vielä muutamia vapaita paikkoja.

Klaukkalalaiset Eemil Jukarainen, Mikko Lehtonen ja Max Saurén ovat aloittamassa ammatillisia opintojaan TTS:llä Rajamäessä. Rakennusalan perustutkinnon, maarakennuskoneenkuljettajakoulutuksessa aloittaneet Eemil ja Mikko kertoivat olevansa tyytyväisiä opiskeluvalintaansa ja odottavansa innolla että pääsevät ajamaan maarakennuskoneita.  ”Löysin tämän koulutuksen netistä etsimällä,” Mikko Lehtonen muistelee. Eemil Jukarainen puolestaan kertoo hakeneensa maarakennusalalle ystäviensä suosittelun perusteella.

”Aloituspäivä on ollut mielenkiintoinen ja odotan jo innolla että pääsen käytännön töihin,” metsäalan perustutkintoa aloittava Max Saurén kertoo.

Nuorten ammatillinen koulutus kestää kolme vuotta. Koulutusta toteutetaan hyvin käytännönläheisesti sekä nykyaikaisin laittein ja menetelmin. TTS:llä on metsäalan opetuskäytössä metsäkonesimulaattoreita sekä logistiikan opetuskäytössä yhdistelmäajoneuvosimulaattori, joilla voi harjoitella sekä rutiini- että erikoistilanteita. Koulutukseen sisältyy perinteisen luokkaopetuksen lisäksi runsaasti käytännön harjoituksia ja työssäoppimista.

Kuva:
vasemmalta Eemil Jukarainen, Max Saurén  ja Mikko Lehtonen

Kuva_Eemil-Max-Mikko_2012.jpg

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto