Hevosalan yrityksissä on monia töitä, jotka vaativat koneiden käyttöä tai joiden tekemistä erilaiset koneet helpottaisivat. Maatalouden koneurakointipalvelut voivat olla yksi ratkaisu töiden hoitamiseen. Kysyntä ja tarjonta ei välttämättä kuitenkaan kohtaa eikä kaikkia mahdollisuuksia tunnisteta.

TTS selvittää kyselyn avulla Uudenmaan hevosyrittäjien kokemuksia, nykykäytäntöjä ja tulevaisuuden suunnitelmia, jotka koskevat yritystoimintaan liittyviä konetöitä ja niiden organisointia. Kysely liittyy TTS - Työtehoseuran, MTK-Uusimaan ja SLC-Nyland:n yhteistyössä tekemään alueelliseen URAKKA-hankkeeseen. Syksyn aikana selvitetään vastaavanlaisella kyselyllä myös koneurakoitsijoiden kokemuksia koneurakointipalveluiden tuottamisesta. Hankkeen tavoitteena on kartoittaa potentiaalisia koneurakointipalveluiden ostajatahoja ja kehittää alueen urakointipalveluita vastaamaan nykyistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Hankkeen tuloksista hyötyvät niin koneurakoitsijat kuin heidän asiakkaat.

Kyselyn voi täyttää sähköisesti internetissä. Lisätietoa kyselystä ja linkki varsinaiseen kyselyyn löytyy TTS:n kotisivuilta osoitteesta www.tts.fi.

Kyselyyn vastanneille tiedotetaan sähköpostitse hankkeen tuloksista, alueen koneurakointipalveluiden tarjoajista ja hankkeessa järjestettävistä infotilaisuuksista.

Lisätietoja Urakka-hankkeesta ja kyselystä:
Eerikki Kaila, TTS - Työtehoseura, p. 044 7143693, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Jaakko Holsti, MTK-Uusimaa, p. 0400 871633, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Bjarne Westerlund,  SLC-Nyland, p. 040 5037188, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto