Työturvallisuuskeskus TTK kehitti yhteistyössä työmarkkinaosapuolten kanssa vuonna 2010 Työhyvinvointikortin osana työurien jatkamista tukevaa työhyvinvoinnin edistämistä. TTS on tehnyt koulutusyhteistyösopimuksen TTK:n kanssa, ja alkaa järjestää omille asiakkailleen Työhyvinvointikorttikoulutusta. Koulutus on tarkoitettu niin esimiehille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle kuin kaikille muillekin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Korttikoulutuksen päätavoitteena on, että koulutus saa aikaan työhyvinvointia edistäviä prosesseja työpaikalla ja edistää eri toimijoiden yhteistyötä.

Koulutuksessa tulevat tutuiksi työhyvinvoinnin perusasiat ja käsitteet, sekä keskeiset työhyvinvoinnin edistämistä säätelevät lait. Lisäksi koulutuksessa perehdytään työpaikan eri toimijoiden oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Haetaan yhdessä mahdollisuuksia ja keinoja vaikuttaa työhyvinvointiin. Koulutuksessa selviää, kuinka työhyvinvoinnilla voidaan parantaa tuottavuutta. Yritys voi saada merkittävää kilpailuetua panostamalla henkilöstönsä hyvinvointiin.  Koulutus antaa valmiuksia edistää omaa ja työyhteisön hyvinvointia oman roolin ja vastuun mukaisesti, ja viedä työhyvinvointiasioita käytännön toimintaan.

Koulutuspäivän tavoitteena on herättää huomio päivittäiseen työssä viihtymiseen ja henkilöstön jaksamiseen.  Yhdessä keskustellen haetaan asioihin ymmärrystä.

TTS tarjoaa Työhyvinvointikortti –koulutusta sekä avoimena että työpaikkakohtaisena koulutuksena. Ensimmäinen, avoin korttikoulutuspäivä järjestetään Rajamäellä TTS:n tiloissa 24.4.2012. Työhyvinvointikortti -koulutukseen haku 10.4.2012 mennessä www.tts.fi.

Lisätietoja:
TTS Työtehoseura / Työhyvinvointikortti –kouluttajat

Anneli Reisbacka, p. 050 552 7252, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sakari Alasuutari, p. 044 7143 688, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto