YIT ja TTS ovat aloittaneet yhteistyön, jolla haetaan maarakennusalan opiskelijoita koulutuksen ja määrätietoisen harjoittelun kautta YIT:lle ammattilaisiksi.

Osaaville maarakennusalan ammattilaisille on aina ollut hyvin työtä tarjolla. Nyt YIT on lähestynyt alan opiskelijoita jo opiskeluvaiheessa tarjoamalla heille YIT Polun kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työntekijän YIT Polku on ammattioppilaitoksille suunnattu systemaattinen ja pitkäjänteinen ohjelma, jossa opiskelija voi yhdistää opiskelun ja käytännön työn oppimisen. Tavoitteena on viedä opinnot päätökseen ja perehtyä alan tehtäviin monipuolisesti jo opiskeluaikana.

YIT Polku tarjoaa opiskelijoille työssäoppimispaikkoja sekä kesätyöpaikkoja, joissa opiskelija pääsee tutustumaan alaan ja erikoistumaan jo harjoittelun aikana. Ensivaiheen harjoittelussa ja yleisharjoittelussa tutustutaan alan töihin laaja-alaisesti. Tämän jälkeen harjoittelu jatkuu ammattiharjoitteluna, jossa on mahdollisuus erikoistua tietyille osa-alueille. Opintojen jälkeen valmiilla maarakennuskoneenkuljettajalla on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa YIT:n palveluksessa ja kehittyä eteenpäin ammattilaisena.

”YIT Polku -ohjelmaan voi hakeutua opiskelija, jolla on aitoa kiinnostusta alaan, halua kehittyä rakentamisen ammattilaiseksi ja suorittaa meneillään olevat opinnot päätökseen. Opiskelijan on osattava sitoutua pidemmän aikavälin tavoitteisiin ja säännölliseen työntekoon sekä suhtautua avoimesti eteen tuleviin uusin asioihin”, toteaa Timo Piili, YIT:ltä.

”YIT Polku on todella hieno ja hyödyllinen ohjelma. Ohjelman kautta voimme varmistua siitä, että opiskelijamme saavat maarakennusalan koulutuksen ajankohtaisiin osa-alueisiin täsmennetyn harjoittelun oikealla työmaalla. Ohjelma on ollut TTS:llä erittäin suosittu. Hakuajan päättyessä jopa 17 TTS:n maarakennusalan opiskelijaa on jättänyt hakemuksen ohjelmaan. Nyt odottelemme mahdollisia haastatteluja ja valintoja”, kertoo Risto Tuomola TTS:stä.

                                                               
Lisätietoja:


YIT Polku -ohjelma
Timo Piili
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS
Risto Tuomola
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto