TTS:n (Työtehoseura) osastolla 2d68 on teemana terveellinen, turvallinen ja ekotehokas elinkaariasuminen. Osastolla esitellään elinkaarikeittiötä ja kerrotaan aiheeseen liittyvistä tutkimuksista. Osastolla voi tutustua myös uunituoreisiin TTS:n tiedotteisiin Ikääntymisen tuomat haasteet asumiselle (1/2011) ja Senioriasumisen suunnitteluohjeet (2/2011).

Neuvomme kävijöiltä myös muissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Esittelemme TTS:n keittiösuunnittelupalvelua ja annamme messuvieraille käytännön tietoa keittiösuunnittelusta. Lisäksi annamme vinkkejä kodinkoneiden valintaan, energiatehokkaaseen käyttöön sekä koneiden kunnossapitoon. Osastolla kerrotaan myös asumiseen ja rakentamiseen liittyvästä TTS:n koulutustarjonnasta. Syksyllä 2011 alkaa TTS:ssa muun muassa uraauurtava keittiösuunnittelijan monimuotokoulutus, joka on sisustusalan ammattitutkinto ja soveltuu hyvin myös työssäkäynnin ohessa suoritettavaksi.

Olemme mukana myös seuraavissa messutapahtumissa:

Perjantaina 8.4. klo 14–16 kokoustilassa 201 kaikille avoin seminaari, jonka aiheena on Ekotehokas loma-asuminen.

Oma Koti -messujen ohjelmalavalla 2f61 esityksiä aiheesta Tavoitteena toimiva keittiö – keittiösuunnittelun perusteet. Esitykset ovat lauantaina 9.4. klo 12.–12.30 ja sunnuntaina 10.4. klo 12.30–13. Esitys toteutetaan yhteistyössä Keittiömaailma Espoon kanssa. TTS:n tutkija Tarja Marjomaan aiheina ovat toimiva keittiö ja keittiösuunnittelun perusteet. Keittiömaailman keittiösuunnittelija Anne Siponen esittelee keittiösuunnittelun mahdollisuuksia Winner 3D- suunnitteluohjelmalla havainnollistaen.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme, jotka neuvovat sinua asumiseen liittyvissä kysymyksissä!

 

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto