Suuria kehitysmahdollisuuksia
Green Care -Vihreä Hoiva on uusi käsite ja liiketoimintamuoto, jolla on suuria kehitysmahdollisuuksia Suomessa. Siinä hyödynnetään maaseutuympäristöä ja erityisesti maatiloja hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalvelujen tuottamisessa esimerkiksi lapsille ja nuorille, ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille. Toimintamuotona voi olla päivätoiminta, kokoaikainen hoivapalvelu, koulutus tms.

Hanke selvittää Green Care -yritystoiminnan mahdollisuuksia
TTS:n hankkeessa Green Care- vihreä hoiva maaseudulla (VIVA) tavoitteena on lisätä ja edistää Green Care -toiminnan tunnettavuutta Hämeessä, Kaakkois-Suomessa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa sekä verkostoitumista yrittäjien välillä. Projektissa kartoitetaan Green Care -yritystoiminnan mahdollisuuksia sekä selvitetään maaseudun hoivayrittäjien ja maaseutu/maatilayrittäjien kiinnostusta Green Care -toimintaan. Lisäksi kartoitetaan yrittäjien osaamista ja palvelutarjontaa. Projektin tavoitteena on myös kartoittaa kunta-asiakkaiden ja tarpeita ja toiveita Green Care -palveluista.

Kohderyhmänä maaseudun yrittäjät
Hankkeen kohderyhmänä ovat mm. Green Care -palveluiden kehittämisestä kiinnostuneet maaseudun yrittäjät, kuten hoiva- ja maatilayrittäjät. Green Care -palvelut voivat myös täydentävää ja monipuolista kuntien palvelutarjontaa.

Hanke on Hämeen, Kaakkois-Suomen, Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksien rahoittama ja sen toteuttaa TTS (Työtehoseura).

Lisätietoja:
projektipäällikkö Irene Roos, 044 714 3699, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tutkija Anne Korhonen, 044 714 3701, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto