TYÖTUTKA – TYÖNTUTKIMUKSEN HYÖDYNTÄMINEN TYÖSSÄOPPIMISESSA

Tavoitteena on parantaa työelämän toimintaedellytyksiä niin, että työpaikkaohjaajat ja -kouluttajat sekä ammattiin valmistuvat opiskelijat pystyvät jäsentämään toimintaansa analyyttisemmin työn tehostamiseksi ja työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Työtutka-hankkeessa kehitetään uudenlaista työssä ja työstä oppimista eri alojen työpaikoilla. Tekemällä työntutkimuksen menetelmiin perustuvia tehtäviä, kuten työnkulun, siisteyden ja ergonomian tarkasteluun liittyviä tehtäviä, opiskelija voi oppia työn tekemistä monipuolisesti ja kehittää omaa työtään.

 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA
 
Hanke on saanut rahoitusta Opetushallitukselta ja Euroopan sosiaalirahastolta.Hankkeen koordinaattorina toimii TTS – Työtehoseura ja hankkeessa ovat mukana PSK-Aikuisopisto Pohjois-Pohjanmaalla, SATAEDU ja WinNova Satakunnassa sekä SEDU Aikuiskoulutus  Etelä-Pohjanmaalla.

YHTEYSTIEDOT
Aila Peippo-Pasuri
Projektipäällikkö - Project ManagerTTS Työtehoseura
PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki, Finland
+ 358 50 3879 556

TTS Työtehoseura | PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki | asiakaspalvelu@tts.fi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | (09) 2904 1200 | Tietosuojalausunto